Şimşekte hedef Hatayspor

Adana Demirspor, ligin 25.haftasında Cumartesi günü saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda konuk edeceği Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sezonun en kritik maçını oynayacak olan Mavi-Lacivertli takım 1 hafta içerisnide üçüncü maçını oynayacak. 22 Şubat Cumartesi günü kendi sahasında Altınordu’yu 4-2’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, 25 Şubat Salı günü deplasmanda ilk 17 dakikada 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüşle Menemenspor’u 3-2 mağlup etti. Mavi-Lacivertli takım 48 puanla lider olan Hatayspor’u yenip puan farkını 5’e indirmek istiyor. Bu arada Hatayspor ile oynanacak kritik maça Turgut Doman atandı. Doman’ın yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Baran Eraslan yapacak. Adana Demirspor, Turgut Doman’ın yönettiği Giresunspor maçını 1-0 mağlup olmuştu.

BİLETLETLERE YOĞUN İLGİ

TFF 1.ligde oynadığı son 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Adana Demirspor, ligde Hatayspor ile karşılaşacak.  Adana Demirspor-Hatayspor maçının biletleri satışa çıktıktan sonra büyük yoğun ilgi gösterildi. Mavi-Lacivertli taraftarların Hatayspor ile oynanacak maçta 5 Ocak Stadı’nı doldurması bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri: Kapalı 30 TL, Maraton 20 TL, Muharrem Gülergin Tribünü: 10 TL, Misafir Tribünü: 13 TL. Öte yandan Adana Demirspor ezeli rakibi Adanaspor ile oynadığı karşılaşmada Kapalı Üst Düzey Tribünü A, B, C, D, E, F, G ve H bloklarında yer alan taraftarlar Hatayspor karşılaşmasını cezaları nedeniyle stadtan izleyemeyecekler.

“HEDEFİMİZ İLK 2’DEN SÜPER LİG’E YÜKSELMEK”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker yaptığı açıklamada, 2-0 geriye düşüp 3-2’lik skorla kazanılan Menemenspor ve Cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçlarını değerlendirdi.

Tütüneker, “Menemenspor maçı bizim için çok önemliydi. 2-0 geriye düşüp, skoru 3-2’ye getirmemiz gerçekten önemli. İyi bir karakter gösterdi oyuncularımız, 2 farklı geriye düştükten sonra, iyi oyun ve iyi mücadeleyi bizim yapmamız gerekiyor. Bundan dolayı her maç bizim için çok önemli. Menemenspor maçında alınan galibiyetten dolayı takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum” dedti.

Kalan tüm maçları kazanmak istediklerini belirten Uğur Tütüneker, “Menemenspor maçını geride bıraktık ve şimdi rakibimiz Hatayspor. Hatayspor maçına da iyi hazırlanıp, her maçı olduğu gibi bu maçı da almak istiyoruz. Biz iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz.Arkamızda inanılmaz bir taraftar desteğimiz var. Kolay olmayacak ama kalan maçlarımızın tamamını kazanarak ilk 2’den Süper Lig’e yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor