ŞİMŞEK’TE HEDEF KEÇİRÖRENGÜCÜ

Adana Demirspor, yarın saat 13.30’da Aktepe Stadı’nda Ankara Keçiörengücü’yle karşılaşacak. Mavi-Lacivertli ekip, Türkiye Kupası 4.turda Afjet Afyonspor’u yenerek moral bulduğu maçtan sonra ilk antrenmanını önceki gün yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Adana Demirspor oynadığı maçlarda 5 galibiyet alırken, 3 kez berabere ve 1 de mağlubiyet aldı. Keçirörengücü ise 5 galibiyet, 3 berbaerlik ve 2 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Adana Demirspor 18 puanla 2.sırada yer alırken, Keçiörengücü de aynı puanla 3.sırada yer alıyor. Ligin 10.haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Eskişehirspor’u 4-1’lik skor ile mağlup ederken, Keçiörengücü ise sahasında Akhisarspor’u 6-0’lık skorla geçmişti. Mavi-Lacivertli futbolcuların iki maçtan aldıkları galibiyetle morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Antrenmanın neşe içerisinde geçtiğini söyleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Milli aradan sonra iyi bir hava yakaladık. Eksiklerimize rağmen istediğimiz sonuçları aldık. Şimdi önümüzde daha zorlu bir Keçiörengücü maçı var. Rakibimiz de bizimle aynı puanda bulunuyor. Zor bir maç olacağına inanıyorum, ama iyi futbolun yanı sıra kazanan tarafın da biz olacağımıza inanıyorum” dedi. Futbolcuların iki gruba ayrıldığı turnuva maçını ise Mavi takım kazandı ve galibiyet fotoğrafı çektirdiler. Öte yandan Keçiörengücü-Adana Demirspor maçını Antalya bölgesi üst klasman hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Ata Yıldırım yaparken, 4.hakem de Doğu Yılmaz olarak belirlendi. Adana Demirspor’un kupadaki rakibi Trabzonspor oldu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor