ŞİMŞEK’TE HEDEF SAMSUNSPOR

Önceki gün kendi sahasında karşılaştığı Bandırmaspor’u 2-0 yenerek kötü gidişe son veren Adana Demirspor, ara vermeden 25.haftada karşılaşacağı Yılport Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Samsunspor-Adana Demirspor karşılaşması 6 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Bu arada antrenman sonrası kaleci Vedat Karakuş’un doğum günü Brezilya usülü ile kutlandı. Öte yandan sezonun ilk yarısında oynanan giresunsopr maçı sonrası kadro dışı bırakılan Volkan Şen’in Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla takıma döndüğü bildirildi. Tecrübeli oyuncu yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. 33 yaşındaik oyuncu bu sezon 6’sı ilk 11’de olmak üzere 9 maçta forma giydi ve 3 asist yaptı.

Bandırmaspor karşısında attığı golle suskunluğuna son veren Mehmet Akyüz, kendisine destek veren Başkakn Murat Sancak, antrenör ekibine ve taraftarlara teşekkür etti. Akyüz, “6-7 haftalık çok zorul bir periyot geçirdim. Bu süreçte sürekli yanımda olan Başkanımız Murat Sancak, Cüneyt Hoca ve ekibine, sono larak ta Samet hoca ve ekibine, büyük Adana Demirspor tarfatarlarına çok teşekkür ederim. Sürekli destek mesajları gönderdiler, hep yanımda oldular. Attığım bu golde Adana Demirspor taraftarlarına armağan olsun” ifadelerini kullandı.

“SAHA İÇERİSİNDE ÇOK EKSİĞİMİZ VAR”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Galibiyet çok güzel, moral ve motivasyonu arttırır. Saha içerisinde çok eksiğimiz var. Her an8trenmanad gelişmemiz lazım. Mental olarak da pozisyona girmede de sıkıntılarımız var. Gerçekten çok eksiklerimiz var ama kaliteli, iyi bir oyuncu kadromuz var. Her antrenmanda bunu geliştireceğiz. Önümüzde çok ciddi maçlar var. O maçlara daha hazır şekilde gidip ligin üst sıralarında olacağız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor