ŞİMŞEK’TE KAYIP SÜRÜYOR: 0-0

STAT: Ümraniye Hekimbaşı

HAKEMLER: Cihan Aydın (**), Seyfettin Ünal (**), Ali Tuna (**)

ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür (**), Avdija Vrsajevic (**), Alim Öztürk (**), Gökhan Süzen (**), Tomislav Glumac (**), Serkan Göksu (**), Chukwuma Akabueze (*) (Dk.77 Okan Derici ), Hüseyin Atakan Üner (**) (Dk.83 Muammer Denizhan Taşkan ), Ahmet Canbaz (**) (Dk.67 Idrıssa Camara ), Kartal Kayra Yılmaz  (**) (Dk.77 Hasan Batuhan Aslan ), Kevin Mayi (*) (Dk.67 Honore Gomis *)

ADANA DEMİRSPOR: Vedat Karakuş (**), Semih Güler (**), Kaan Kanak (**) (Dk.73 Okan Alkan ), Samet Akaydın (**), Joher Khadim Rassoul (**), Hamidou Traore (*) (Dk.85 İsmail Yüksek ?), Sinan Kurt (*) (Dk.46 İsmail Aissati ), Hasan Kılıç (**), Pa Amat Dibba (*), Yunus Akgün (*) (Dk.67Sedat Şahintürk ), Lucas Rangel Nunes Gonçal (*) (Dk.46 Mehmet Akyüz *)

GOL: Yok

SARI KART: Tomislav Glumac (Ümraniyespor)

Adana Demirspor’da puan kayıpları devam ediyor. Mavi-Lacivertliler son iki haftadaki kötü gidişine Ümraniyespor karşısında da devam ettirdi ve 0-0 berabere kalarak bir puana razı oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Adana Demirsporlu futbolcular yine kendilerinden beklenen performansı sergileyemediler. Mavi-Lacivertliler ilk yarıda sol kanattan Kaan Kanak’ın ortalarıyla etkili olsa da bunlardan Yunus Akgün yararlanamadı.

İkinci yarıya iki hamle yaparak oyuna başlayan Adana Demirspor, bunda da etkili olamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Mavi-Lacivertliler aldıkları bir puanla puanını 39’a çıkardı.

Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Samet Aybaba, lisansı yetişemediği için maçı tribünden izledi. Adana Demirspor, sakatlıkları bulunan Emircan Altıntaş, Süleyman Koç, Muhammed Şengezer ve Ezeh ile birlikte kart cezalısı Tayyip Talha Sanuç bu maçta yer almadılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça Adana Demirspor’un vuruşuyla başlandı. İlk tehlikeli atağı Adana Demirspor geliştirdi. Rangel’in kafa vuruşu az farkla auta gitti.

11.dakikada Ümraniyesporlu Atakan’ın sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına girerken vurduğu top az farkla auta gitti.

40.dakikadan sonra hem Ümraniyespor, hem de Adana Demirpor golden oldular.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeye yetmedi ve ilk yarı da başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Adana Demirspor iki oyuncu değişikliği birden yaparak başladı. Sinan Kurt’un yerine İsmail Aissati girerken, Lucas Rangel Nunes Gonçal yerine de Mehmet Akyüz girdi.

48.dakikada Ümraniyespor’dan Tomislav Glumac, rakibi Yunus Akgün’e yaptığı hareketten dolayı sarı kart görd.

Adana Demirspor ilk yarıda olduğu ikinci yarıda da sol kanattan Kaan Kanak ile etkili olmaya çalıştı.

Adana Demirspor 63.dakikada mutlak bir golden oldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Yunus Akgün’ün vuruşunu kaleci Burak çeldi.

Adana Demirspor’da 67.dakikada Yunus Akgün’ün yerine Sedat Şahintürk oyuna girerken, Ümraniyespor’da ise Kevin Mayi’nin yerine Honore Gomis, Ahmet Canbaz’ın yerine de Idrıssa Camara oyuna dahil oldu.

73.dakikada Adana Demirpor’da sakatlanarak oyundan çıkan Kaan Kanak’ın yerine Okan Alkan girdi.

Ümraniyespor 77.dakikada iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Kartal Kayra Yılmaz’ın yerine Hasan Batuhan Aslan, Chukwuma Akabueze’nin yerine de Okan Derici oyuna dahil oldu.

83.dakikada Ümraniyespor’da sakatlanan Hüseyin Atakan Üner’in yerine Muammer Denizhan Taşkan oyuna girdi.

85.dakikada Adana Demirpor son değişikliğini Hamidou Traore’nin yerine İsmail Yüksek girdi. Bu dakikadan sonra her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta başladığı gibi sona erdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor