ŞİMŞEK’TE NEŞELİ İDMAN

Adana Demirspor, 26 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

Milli takımlarda bulunan futbolculardan eksik olarak çalışan Mavi-Lacivertliler’de futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Patrick Kluivert futbolcuların antrenmanda gösterdiği performanstan dolayı oldukça mutlu olduğu gözlendi. Teknik Direktör Patrick Kluivert, Fenerbahçe maçını unuttuklarını artık Kayserispor maçına odaklandıklarını belirterek, “Rakibimiz bizimle aynı puan sahip olmasına rağmen averajla 6.sırada bulunuyor. Güzel bir maç taraftarları bekliyor, iyi oynayan iki ekibin mücadelesi stada gelen taraftarların memnun olacağı bir maç olacağını gösteriyor. Biz de şu ana kadar deplasmanda hiç kazanamadık. Çıktığımız 5 deplasmandan 2 mağlubiyet 3 de beraberlik aldık. Artık bu şansızlığımızı kırmak istiyoruz. İnşallah bunu da bu maçta yaparız. Çarşamba gününden itibaren milli takımda bulunan futbolcularımızın da gelmesiyle tam kadro çalışmaya başlayacağız” dedi.

Öte yandan 18 Kasım’da oynanan Almanya-Türkiye maçında sakatlanan Emre Akbaba’nın sol dizine aldığı darbeye yönelik MR görüntülemesinde darbeye bağlı medial femur kondilinde yüksek seviyede kemik iliği ödemi ve yine iç yan bağın darbe ile uyumlu bölgesinde ödem ve ezilme olduğu tespit edildi. Emre Akbaba’nın akut tedavisine Adana’da başlandığı belirtildiği, Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağının ise belli olmadığı belirtildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor