ŞİMŞEK’TE TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR: 3-1

STAD: Yeni Adana Stadı

HAKEMLER: Burak Pakkan (**), Yusuf Bozdoğan (**), Hakan Karabalcık (**)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Shahrudin Mahammadaliyev (*), Milad Mohammadi (*), Semih Güler (*), Pape Abou Cisse (*) (Dk.46 Mario Balotelli **), İsmail Çokçalış (*) (Dk.46 Yusuf Sarı *), Yusuf Erdoğan (*) (Dk.83 Luis Nani *), Stiven Mendoza (*), Emre Akbaba (*), Tayfun Aydoğan (*) (Dk.46 Jose Rodrigues *), Andreaw Gravillon (*), Abat Aymbetov (*) (Dk.60 Yusuf Barasi *)

KASIMPAŞASPOR: Ali Emre Yanar (***), Claudio Winck (***), Mortadha Ben Ouanes (***), Jackson Porozo (***), Yasin Özcan (***), Aytaç Kara (***), Haris Hajradinovic (***), Oğulcan Çağlayan (***), Mamadou Fall (***), Gökhan Gül (***), Nuno Da Costa (***)

GOLLER: Dk.29 Mamadou Fall, Dk.32 Aytaç Kara, Dk.57 Haris Hajradinovic (P) (Kasımpaşaspor), Dk.87 Mario Balotelli (Yukatel Adana Demirspor

SARI KARTLAR: Milad Mohammadi, Semih Güler, Anderaw Gravillon, Mario Balotelli, Luis Nani (Yukatel Adana Demirspor, Ali Emre Yanar, Claudio Winck, Burak Pakkan, Mortadha Ben Ouanes (Kasımpaşaspor)

 

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için çıktığı Kasımpaşaspor karşısında ilk dakikalarda çok iyi oynamasına rağmen maçı 3-1 kaybetti. Mavi-Lacivertliler, maça hızlı başlayan taraf oldu hatta öne geçecek pozisyonları yakalasa da bunları değerlendiremedi. Karşılaşmanın gollerini Kasımpaşa adına 29.dakikada Mamadou Fall, 32.dakikada Aytaç Kara, 57.dakikada penaltıdan Haris Hajradinovic atarken, Demirspor’un tek golü 87.dakikada Mario Balotelli’den geldi. Kasımpaşa ilk yarıda girdiği iki pozisyonu da değerlendirerek soyunma odasına 2-0 girdi. İkinci yarıda da 57.dakikada penaltıdan durumu 3-0’a getiren konuk ekip maçı rolantiye aldı. Adana Demirspor, 87.dakikada Mario Balotelli’nin attığı gol sadece teselli oldu. Mavi-Lacivertliler bu yenilgiyle kötü gidişatını sürdürerek 31 puanda kaldı. 8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor, kendi sahasında da yenilmeye devam edince stada gelen taraftarlar tarafından yuhlanmaya başlandılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça hızlı başlayan taraf Adana Demirspor oldu. 2.ve 4.dakikalarda Adana Demirspor, Yusuf Erdoğan ile girdiğıi pozisyonlardan yararlanamadı.

5.dakikada kazanılan korner atışından gelen topla buluşan Semih Güler, altıpas üzerinden vurdu, ancak top dışarı çıktı.

13.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Emre Akbaba’nın, altıpas üzerinden çektiği şut auta gitti.

16.dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içi sol çaprazdan Stiven Mendoza’nın çektiği şut direğin az farkla yanından auta çıktı.

17.dakikada Yusuf Erdoğan ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp çektiği şut savunmaya çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

29.dakikada ilk defa tehlikeli şekilde Adana Demirspor kalesine gelen Kasımpaşa, Mamadou Fall’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden 3 dakika sonra 32.dakikada bir dakika önce golü kaçıran Aytaç Kara bu sefer topu filelere göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

43.dakikada Stiven Mendoza, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeli önledi. Bu aynı zamanda ilk yarının da son pozisyonu oldu. Soyunma odasına konuk Kasımpaşaspor 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman üç oyuncu değişikliği birden yaparak oyuna müdahale etti. Tayfun Aydoğan, Pape Cisse ve İsmail Çokçalış oyundan çıkarlarken, yerlerine Jose Rodrigues, Mario Balotelli ve Yusuf Sarı oyuna girdiler.

Bu oyuncu değişiklikleri Adana Demirspor’u hareketlendirse de golü bulan taraf Kasımpaşaspor oldu.

57.dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Topun başına geçen Haris Hajradinovic topu filelere göndererek durumu 3-0 yaptı.

60.dakikada Adana Demirspor’da dördüncü oyuncu değişikliği Abat Aymbetov’un eyrine Yusuf Barasi oyuna girerek yapıldı.

77.dakikada Sol kanatta topla buluşan Mario Balotelli, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan vuruşunu yapıyor, top az farkla dışarı çıktı.

83.dakikada Adana Demirspor’da son oyuncu değişikliği Yusuf Erdoğan’ın yerine Luis Nani girerek gerçekleştirildi.

83.dakikada Yukatel Adana Demirspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor, ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Yusuf Sarı’nın çektiği şut defansın müdahalesiyle engellendi.

87.dakikada oyuna ikinci yarıda giren Mario Balotelli topu ağlara göndererek durumu 3-1 yaptı.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un farkı düşürme çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçı kazanan taraf konuk ekip Kasımpaşa oldu: 3-1. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor