ŞİMŞEK’TE TEK HEDEF GALİBİYET

Adana Demirspor, bugün saat 20.00’de deplasmanda şampiyonluk yolundaki rakibi Erzurumspor karşısında 3 puanla ayrılıp ilk 2’ye girme hedefinde önemli bir engeli aşmak istiyor. Mavi-Lacivertli ekip, oynadığı son 8 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 1-0 kazanmıştı.

8 İSİM SINIRDA

Adana Demirspor’da Erzurumspor maçı öncesi 8 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Mavi-Lacivertli takımda 3’er sarı kartı bulunan Kurtuluş Yurt, Okan Alkan, Tayyip Talha, Sinan Kurt, Mehmet Uslu, Traore, Rassoul, Erkan Zengin ve Pa Dibba çarşamba günü oynanacak olan Erzurumspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 32. haftada oynanaak olan Altay karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar sınırda olan bu oyuncuları pozisyon gereği dışı kart görmemeleri konusunda sık sık uyardığı öğrenildi.

KAPTAN’IN CEZASI SONA ERDİ

Adana Demirspor’da 28.haftadaki Eskişehirspor maçında kırmızı kart görüp 2 maç ceza alan Erkan Zengin, Osmanlıspor ve Giresunspor karşılaşmalarında forma giyemedi ve cezasını tamamladı. Kaptan, bugün deplasmanda oynanacak olan Erzurumspor maçında forma giyebilecek. Bu sezon 11 maçta forma giyen 34 yaşındaki oyuncu 2 gol atarken, 10 asist yaptı.

MAÇIN HAKEMİ ALİ PALABIYIK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Erzurumspor-Adana Demirspor maçını yönetecek hakemleri açıkladı. Zorlu karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yapacak.  Ali Palabıyık, Mavi-Lacivertli takımın daha öcne 4 maçını yönetirken, Adana Demirspor bu karşılaşmalarda sadece 1 galibiyet alabildi. 3 maçtanise mağlup ayrıldı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor