ŞİMŞEK’TE TEMPO ARTIYOR

Adana Demirspor, Süper Lig’in 33.haftasında deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışması gerçekleştirildi. Mavi-Lacivertliler, Samsunspor’la 20 Nisan Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da oynayacak.

Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Kayserispor karşısında ilk yarının 25.dakikasından sonra oyunun hakimi bizdik. Elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Kazanamadığımız için üzgünüz. Şimdi önümüzde 6 maç daha var. Bu altı maçtan ne kadar fazla puan alırsak kendimizi yukarıya atarız. Rakibimiz Samsunspor, 38 puanla 12.sırada biz de 40 puanla 11.sıradayız. Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan maçı Samsunspor kazanmış. Biz de Samsun’da rakibimizi yenerek rövanşı almak istiyoruz. Kayserispor karşısında oynatamadığım futbolcularımın bu hafta sonu oynanacak maçta takımdaki yerlerini almalarını bekliyorum. Yine de son kararımı maç saatinde vereceğim. Sağlık ekibimle konuşup, ondan sonra karar vereceğim. Futbolcularımın son haftada göstermiş olduğu performanslarından dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Adana Demirspor ile Samsunspor hafta sonu Süper Lig’de oynayacakları maçla birlikte tarihlerindeki 46.lig maçlarına çıkacaklar. İki takım bugüne kadar liglerde 45 maç oynamışlar ve bunların 14’ünde Samsunspor, 17’sinde Adana Demirspor galip gelmiş, 14 maçta eşitlik bozulmamış. Gol bakımından sa Samsunspor’un 51-43’lük üstünlüğü bulunuyor. Her iki takım da evlerindeki maçlarda rakiplerine karşı bir üstünlük kurmuşlar. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan maçı Samsunspor 3-2 kazanarak Adana Demirspor’un evindeki yenilmezlik serisini sona erdirmişti. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor