Şimşek’te Ümit Özat farkı

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Ümit Özat yönetiminde çıktığı 10 maçın ilk 45 dakikasında kalesinde gol görmedi.

Sezona Süper Lig hedefiyle teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde başlayan Adana Demirspor, aldığı kötü sonuçlarla hedeften uzaklaşınca takımın başına Yılmaz Vural’ı getirdi. Tecrübeli hoca yönetiminde 8 maça çıkan Adana Demirspor, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Kritik maçları kaybeden takımda Kulüp Başkanı Murat Sancak, Yılmaz Vural ile yolların ayrılmasının ardından Ümit Özat ile anlaştı. Ümit Özat ile yollarına devam eden Mavi-Lacivertli takım, aldığı sonuçlarla birlikte ‘Play-Off’ hedefi içinde mücadele etmeye başladı.

LK YARIDA GOL YOK

Ümit Özat yönetiminde yeniden bir ivme kazanan Mavi-Lacivertli takım, yeni teknik patronuyla 10 maça çıktı. Oynadığı maçlarda ilk yarılarda kalesinde gol görmeyen Adana Demirspor, rakiplerinden 10 maçta toplam 7 gol yedi, rakip filelere ise 15 gol bıraktı. Ligin sonuna 4 maç kala Mavi-Lacivertli takım Play-Off hedefi doğrultusunda Boluspor, Giresunspor, Balıkesirspor ve Gençlerbirliği karşısında final niteliğinde karşılaşmalara çıkacak.

ÖZAT: BOLU’YU YENMELİYİZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Boluspor maçıyla ilgili olarak, “Hedefimize ulaşmak için Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor’u yenmeliyiz. Rakibimizin son haftalardaki çıkışıyla tekrar Play-Off potasına girdi. Aramızda 3 puan fark var. Alacağımız galibiyetle hem rakibimizle puan farkını açmak, hem de ilk altının içine girmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyor ve 90 dakika boyunca bize destek olacaklarına inancımız tam. Bizim de bu destek sayesinde maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor