Şimşek’te yoğun tempo

Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig’in 23. haftasında Altınordu FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Kurtuluş-Kaan-Süleyman-Emre- Levent-Semih-Anderson-Adil-Gladky-Mitroviç’ten oluşan beyaz takım, Çağlar-Rassaul-Hamidou-Pote-Tayyib-Hakan-Berk-Erkam-Batuhan  ve İsmail’den oluşan mavi takımı 4-0 yendi.  Karşılaşma sonrasında beyaz takım galibiyet pozu verdi.

Teknik Direktör Ümit Özat, takımının antrenmanlarda göstermiş olduğu performansdan oldukça ümitli olduğunu söyledi. Özat, “Takımımız geçen haftalara oranla daha iyi duruma geliyor. Futbolcularımız antrenmanda müthiş çalışıyorlar. İnşallah bunu da maçlara yansıtmak istiyoruz. Önümüzdeki çok önemli bir Altınordu maçı var. Altınordu genç bir ekip ve mücadeleyi seviyor. Kadrolarında yabancı futbolcu barındırmıyorlar, kendi futbolcularıyla mücadele ediyorlar. Birbirine tanıyan ve tamamlayan bir takım. Yarınki maç oldukça zor geçecek. Ama ne olursa olsun Altınordu’yu yenip kötü gidişe dur diyeceğimize inanıyorum” dedi.

SANCAK’TAN AKTAŞ’A ZİYARET

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ederek Aktaş’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ta yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a teşekkürlerini iletti.

HABER: Mehmet KOL

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor