Soner Çetin Çukurova’nın Sultanlarını kutladı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol takımını geçtiğimiz hafta sonu oynanan Ankara TED Kolejliler maçında aldıkları 3-0’lık galibiyetten dolayı kutladı.

Aynı zamanda Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı olan Soner Çetin, Çukurova’nın Sultanlarının ASKİ Atatürk Spor Salonu’ndaki antrenmanına gelerek, bu hafta sonu oynanacak Gaziantep Adamspor maçında Turuncu-Mavili takıma başarılar diledi.

Adana’nın takımdan çok şey beklediğini söyleyen Başkan Soner Çetin, “İyi bir takımsınız. Sizin bu ligde yenemeyeceğiniz takım yok. Birkaç şanssız yenilgi aldınız ama bunlar sizin moralinizi bozmasın. Uzun lig maratonunda böyle kazalar olur. Sizin başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Başkan Soner Çetin, iyi bir takım kurduklarını ve Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Liginde başarılı olarak Sultanlar Ligine çıkacaklarını inandıklarını belirterek, “Sizden bundan sonraki tüm maçlarınızı kazanmanızı bekliyorum. Bunu yapacak güce ve kaliteye sahipsiniz. Adana’nın gözü üzerinizde. Sizden başarı bekleniyor” şeklinde konuştu.

Başantrenör Fatih Işıldar’dan takımın durumu hakkında bilgi alan Başkan Soner Çetin, Çukurova’nın Sultanlarının antrenmanını sonuna kadar izledi. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor