“ Sorunları birlikte çözeceğiz”

ADANA (BÖLGE)-31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Yüreğir Belediye Başkan adayı olan eğitimci Kamuran Karaca, Yüreğirli muhtarlarla bir araya geldi. Karaca,” Mahallelerimizin sorununu muhtarlarlarımızla birlikte çözeceğiz. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız rahat bir nefes alacaklar.” Dedi.

HER KESİMİN BAŞKANI

Muhtarlarla yaptığı toplantıda, başkan olduğu zaman parti rozetini çıkararak Yüreğirlilere hizmet edeceğini belirten CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca, şunları söyledi. “ CHP olarak Yüreğir’in makus talihine son vermek için geliyoruz. Hizmette ayrımcılık olmayacaktır. Seçildiğim andan itibaren parti rozetini bir kenara bırakarak, Yüreğir’in gelişmesi için çalışacağım. Hizmet olarak her kesime hizmet götüreceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

YÜREĞİRLİ HİZMETİ BİZLE GÖRECEK

1989 yılında Sabahattin Eşberk’in Yüreğir için yaptıklarını anımsatan Karaca, o günden bugüne kadar Yüreğir’e doğru dürüst bir hizmetin yapılmadığına vurgu yaparak şöyle konuştu. “ Yüreğir bugüne kadar ötekileştirilmiştir. Yüreğir halkına doğru dürüst hizmet verilmemiştir. Biz geldiğimizde Yüreğir halkı hizmetle karşılaşacak. Siz muhtarlarımız ile birlikte kol kola girerek mahallelerimizdeki sorunları birlikte çözeceğiz. Sorunsuz mahalleler yaratacağız.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor