SÖZLÜ ÇOK MUTLU

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, cumartesi günü yapılan aday tanıtım toplantısına olan büyük ilgiden son derece memnun görünüyor.. Adalet ve Kalkınma  Partisi ile MHP’lilerin bir araya gelerek oluşturduğu kalabalık ve Türk bayrağının dışında her iki parti ambleminin bulunmaması dikkat çekiciydi.. İki günde programlanan aday tanıtım töreni aceleye getirilmesine rağmen, meydanın dolması ve heyecan da Adana seçimlerinin kıran-kırana geçeceği izlenimi verdi.

 Tanıtım toplantısının ilginç görüntülerinden biri de Cumhur İttifakı’nın Seyhan Belediye Başkan adayı Fikret Yeni’nin sekerek yürümesiydi.. Yeni, bir lokantada tartıştığı bir kişi tarafından ayağından bıçaklanmıştı.. Olayın neden gerçekleştiğine ilişkin net bir bilgi gelmedi. Ancak iktidar partisinin eski İl Başkanı ve Seyhan Belediye Başkan adayına yönelik bıçaklı saldırı düşündürücüydü..

Saldırı planlı mıydı, yoksa ani gelişen bir tartışmanın sonucu mu?

 Sanıyoruz, bu konuda kamuoyuna aydınlatıcı bir açıklama  yapılır.

………..

CHP YÜREĞİR’DE SÜRPRİZ BİR İSİM!

Millet ittifakının CHP kanadında Yüreğir Belediye Başkan adaylığı için sürpriz bir isim ortaya atıldı..

Yücel Bayram..

CHP Genel Merkezi’inde aday belirleme heyecanı yaşanırken, kulislerde Yücel Bayram adının duyulması  ve ciddi olarak tartışılması kafaları karıştırdı..

Gerçekten sürpriz bir isim Yücel Bayram.. Daha önce Yüreğir’de MHP’nin adayı olmuştu.. İyi de oy almıştı.. Adana Ticaret Odası’nın etkili bir yöneticisi, başarılı bir işadamıydı ve aslen Yüreğirliydi Yücel Bayram..

Olur mu olur!..

CHP Genel Merkezinden gelen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen Adana ilçe başkan adayları için karar, önümüzdeki ayın ilk haftasında verilecek..

Bize göre çok geç kalınıyor.. Seyhan ve Yüreğir gibi iki büyük ilçe adayının bugüne kadar  belirlenmemiş olması ve belirsizliğin bu ayın sonuna kadar süreceği görüşü iyi bir görüntü vermiyor.

Bizden hatırlatması..

……………

ADANA’DA FETÖ OPERASYONU VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Günlerdir gazetelerde FETÖ’nün Adana’daki ayaklarına yönelik operasyon haberleri yer alıyor.

 “FETÖ’nün Adana imamı yakalandı”

“Emniyet Müdür Yardımcılarının FETÖ’cü eşleri yakalandı”

Yahu gerçekten bunlar devlet içinde devlet kurmayı ciddi ciddi planlamışlar..

Askerin içine, polisin içine, bürokrasinin içine, yargının içine, siyasetin içine, sporun içine, diyanetin içine. Basın-yayın organlarının içine. Girmedikleri yer kalmamış..

Peki devlet ne yapmış? Yan gelip yatmış mı ?

Bakın.. Bu FETÖ örgütünün şu siyasi ayağını da ortaya çıkarın, bu ülkeda yaşayan insanların kafalarında soru işaretleri bırakmayın..

Yetti artık yahu.. Yerden su fışkırır gibi, FETÖ’cüler fışkırıyor..

Bir  de diğer illeğal örgütleri düşünürsek, huzursuzluğumuz daha da artıyor..

Bunlarla uğraşmaktan, uyuşturucu mafyası, karaborsacı, vurguncular-talancılar ile uğraşmaya zaman kalmaz ki!..

Allah bu pislikleri temizlemeye çalışan görevlilerin yardımcısı olsun.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor