Sümer müteahhitlerin sesi oldu

ADANA (BÖLGE)-Müteahhitlerin geçirdiği zor süreç sektörü olumsuz etkilemeye devam ediyor. İnşaat sektörü demir , çimento v.b. gibi diğer malzemelerdeki artış müteahhitlerin direncini adeta yok etmek üzere. Bu konuda sektörün içindeki kamu müteahhitleri daha muzdarip durumda. Kamu müteahhitlerinin fiyat farkı beklentisi ve akabinde iktidarın gündeme taşıdığı tasfiye kararnamesi  beklentisi umut oldu.

Bu konuda sektörün sorunlarını gerek mecliste gerekse ulusal medyada gündeme taşıyan CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer AKAMDER i ziyaret ederek üyelere bilgi verdi. Orhan Sümer bu konunun peşini bırakmayacağını ülke ekonomisinin lokomotifi olan İnşaat sektörünün bu çıkmazdan çıkması konusunda şahsı ve partisinin gayret içinde olduğunu ifade etti. Bu sorunların çıkmaza girmesini asla istemediklerini en azından tüm Adana Milletvekillerinin ortak çalışma yapmasının gerekliliğine dikkat çekti.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise konuşmasında; ‘İnşaat Sektörü ve müteahhitlerin son yıllardaki derinden etkilediği krize büyük bir hassasiyet ve duyarlılık gösteren Adana Milletvekili Orhan Sümer e teşekkür ederek tüm Milletvekillerine çağrısını yineleyerek Fiyat farkı ve tasfiye kararnamesinin beklentilerini karşılayacak hale getirilerek bu çıkmazdan biran evvel çözüme kavuşturulmayı beklediklerini’ söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor