SUS..SUS..SUSSS KİMSELER DUYMASIN

Ulusal TV’de alternatif programının yorumcusu Sabahattin Önkibar’ı geçmişi itibarıyla pek tutmam.. Biraz da, TGRT’deki döneminde bildikleri bir takım pisliklere sessiz kalıp, görevine devam edip, ayrılınca konuşmasındandır duyduğum antipati.. Bir insan bildiği bir takım pislikler varsa, basar istifayı, açar savaşı.. Öyle yapmadı Önkibar.. Önceden konuşması gerekirken, kovulduktan sonra konuştu ki, şık değildi.. Yani antipatimiz ondandır.

Hemen hemen her Pazar izliyorum programını.. Güzel konuları dile getiriyor. Dün, DSP Genel Başkanı’nın kim olduğunu birçok kişinin bilmediğini, tanımadığını söylüyor ve doğru söylüyordu.. Önkibar, DSP’nin sol oyları bölerek Cumhur İttifakı’nın yanında yer aldığını dile getirmeye çalışırken de haklıydı.

Aslında Önkibar’ın  haklılığını DSP lideri kanıtlıyor..

Nasıl mı?

Aksakal diyor ki; “Kimseye ‘Gelin bizden aday olun’ demedik.  Mehmet Kocadon, Ümit Kocasakal ve Mehmet Sevigen gibi isimlerin dahi adaylığını kabul etmedik. Kabul etmediklerimiz, ettiklerimizden fazla. Oyları bölme düşüncesinde olsak hepsini kabul ederdik. Kendi yerlerine ikame olabilecek bir partiyiz diye telaşa kapılıyor, iftira atıyorlar” 

Aksakal, doğru mu söylüyor?..

Gazeteci İsmail Saymaz konunun muhataplarıyla konuşmuş.. Gerçek hiçte öyle değilmiş..

Saymaz, şöyle diyor;

 “Prof. Ümit Kocasakal ile konuştuk. Ümit hoca DSP’ye adaylık için başvurduğu iddiasını yalanlayarak, şöyle dedi: ‘DSP’den aday olmak aklımın ucundan geçmedi. Kimseye bu yönde bir teklifte bulunmadım, kimseyi aracı kılmadım. Kesinlikle yalandır. Bu, bana yönelik bir operasyondur. Eski Milletvekili Mehmet Sevigen aradı. Sevigen, ‘Ben DSP’ye başvurmadım. DSP ile herhangi bir görüşmem olmadı. Asılsızdır’ dedi.

Şimdi, Aksakal mı, Kocasakal mı yalan söylüyor?

Şimdi Aksakal mı, Mehmet Sevigen mi yalan söylüyor?

Ama, DSP liderinin doğru söylediği bir konu var.. Ne diyor Aksakal

“Hükümet yanlısı basın-yayın organları bizim haberlerimize geniş yer veriyor.”

 Farkı, farketmeyen DSP lideri, “Hükümet yanlısı basın-yayın organlarının Millet ittifakına karşı verdiğin mücadele için senin ve partinin haberlerine geniş yer verdiğini” bilmiyor musun? Dolayısıyla Cumhur ittifakına destek verdiğinin farkında değil misin?

Bir şarkı vardır “Sus, sus, susss.. Kimseler duymasın..”

Bu gece ben çok mesudum 
Artık aradığımı buldum 
Yalnız senin esirin oldum 
Sus sus sus kimseler duymasın 
Bir gün sana döneceğim 
Bunu yemin bileceğim 
Yalnız seni seveceğim 
Sus sus sus kimseler duymasın 

Adana’daki uygulamaları bilmesek, “CHP olmadıysa gel bana” diyen DSP lideri, kimseler duymadı mı sanıyorsun?

Bari susta kimseler duymasın!..



    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor