Takımlarımız galibiyetle başladılar

Adana Demirspor kendi sahasında Kardemir Karabükspor’u, Adanaspor’da deplasmandı Tetiş Yapı Elazığspor’u 1-0’la geçtiler

Spor Toto 1.Lig’in ikinci yarısına takımlarımız galibiyetle başladı. Adana Demirspor geçen hafta Cuma günü kendi sahasında oynadığı Karabükspor’u 1-0 yenerken, Adanaspor’da deplasmanda Elazığspor’u aynı sonuçla 1-0 yenerek haftayı karlı kapattılar.

Uzun bir aradan sonra ilk kez iki takımın da galip gelmesi şehirde sevinç yaratırken, ilerisi için de ümitlendiler. Demirspor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkartırken, Adanaspor’da 22’ye yükseltti. Demirspor’un yukarı tarafa biraz daha yaklaşarak ilk altı için umutlandı. Karabükspor karşısında oyun umut verirken, gol yollarında etkisiz kalan Mavi-Lacivertli ekip, bu sorunu da çözdüğü takdirde daha rahat maçlar çıkaracak gibi gözüküyor. Adanaspor ise, ilk yarıdaki kötü gidişine bu hafta aldığı Elazığspor galibiyetiyle son vermiş oldu. Turuncu-Beyazlı ekip, Elazığ karşısında zorlanmasına rağmen 3 puanla Adana’ya dönmesi taraftarlarını umutlandırdı. Adanaspor’da alınan bu galibiyetin 6 puanlık olduğu ve alt taraftan biraz daha uzaklaşıp, rahat nefes almasını sağladı. Şimdi Demirsporlu ve Adanasporlu taraftarların ilerisi için daha iyimser oldukları ve takımlarının daha iyi yerlere geleceklerinden umutlular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor