TALAY-ÖZCANLI’DAN HUKUK BÜROSU AÇILIŞI

ADANA (BÖLGE)-Talay – Özcanlı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nun açılışını Baro Başkanı Av. Veli Küçük yaptı.

Çınarlı Mahallesi A. Menteşoğlu Caddesi Karakuş İş Merkezi 3. Katta hizmet verecek Av. Alper Talay ve Av. Özgür Can Özcanlı işbirliğinde hizmete sunulan hukuk bürosu açılışına Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Avukatların aileleri, arkadaşları, Adanalı hukukçular ve çok sayıda davetli katıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, iki genç meslektaşının başarılı olacağından hiç şüphesi olmadığını ifade ederek, “Kendileri ruhsatlarını aldıktan sonra ilk günden beri bizlere ne kadar değerli olduklarını gösterdiler. Bu iki genç meslektaşımız, baromuzun işleyişini nasıl iyileştiririz, meslektaşlarımıza ne gibi faydamız olur, mesleğimizin şartlarını nasıl daha iyi şartlarda icra edebilir hale geliriz gibi söylemleri ile öneri ve fikirlerini bizlere sundular. Biz de bu fikir ve öneriler ışığında çalışmalarımızı sürdüreceğimizi kendilerine ilettik. İki meslektaşımı da tebrik ediyor kariyerlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Av. Alper Talay ve Av. Özgür Can Özcanlı, “ Adana ve ülkemiz için önemli işler yapacağımıza inanıyoruz. Ceza, iş-icra konularında uzmanlaşmış olsak da tüm hukuki konularda danışanlarımıza hizmet vermekten gurur duyacağız. “ dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor