TARİKATLAR-CEMAATLER ÜLKEYİ İŞGAL ETMİŞLER

Türkiye’de kominizmin etkisini durdurmak için dini, tarikatları, cemaatleri, şeyhleri araç olarak kullanan Amerika-İngiltere bu projeyi geliştirerek ülkemizdeki sağcı ve şimdi İslamcı iktidar ve hatta Kenan Evren gibi Atatürk adını kullanarak askeri darbe yapanlar, tarikatları ve cemaatleri desteklediler.

Tarikat ve cemaatlere ekonomik destek veren Rabıtayı ülkeye davet ettiler.

70-75 yıldır ülkemizde at koşturan bu Amerikan-İngiliz projesi ile kök salıp erki ele geçiren yapılanmayı araştıran Prof.Esengül Avcı; araştırmasının sonucunu açıklıyor.

Sapık olan, olmayan

Peygamberim diyen, demeyen

Tüm şeyhler

Tüm tarikatlar

Tüm cemaatler

Tüm medreseler

Bundan 70-75 yıl öncesinin kominizmle mücadele ve soğuk savaş artığı yapılar olup; ABD’nin desteklediği projelerdir.

Atatürk’ün adını dillerinden düşürmeyerek askeri darbe yapanlar; şeyhleri, tarikatları, cemaatleri korudular…

Devletten beslediler.

Önceleri kurban derisi bağışı, fitre, zekat, haç ve umre organizasyonları ile palazlandılar…

Sonra da iktidar partilerinni içine yuvalanarak kanunsuz para toplama-yurt-okul-dershane, üniversite, banka-televizyon-gazete-dergi-radyo-holding kurarak tekelleştiler.

Böylelikle tarikatlar-cemaatler iktidarı ele geçirdiler. Din tamamen siyasetin ögesi oldu.

Sayın Prof.Esengül Avcı; Türkiye’de 30 tarikat bulunduğunu, bunların 400 kolu olduğunu, sadece İstanbul’da 440 tekke ve tüm ülkede tarikatlara bağlı olarak 800 medrese ile toplumun yoksul kesiminin çocukları “LAİK, DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ YIKMAK ÜZERE” eğitildiğini dile getiriyor.

Yoksul anne ve babalar sofradan bir boğaz eksik olsun diye çocuklarını tarikatlara-tekkelere-medreselere bilerek ve isteyerek gönderiyorlar.

Kız-erkek fark etmiyor. Çocuklar tarikatın buyruğunda onların istediği biçimde ‘İTAAT ET, RAHAT ET’ eğitimi alarak büyüyor.

Bir milyon çocuk tarikatların elindeymiş!..

Ne olacak şimdi?..

Tarikat, şeyh, medrese iktidar eliyle devleti, adaleti, meclisi el egeçirmiş!.. TÜİK’in resmi açıklamasına göre Türkiye’de 12 milyon yoksul insan var.

Muhalefetinde tarikatların elinde öbür dünya özlemi ve itaat kültürü ile cumuhriyet düşmanı olarak yetiştirilen 1 milyon çocuğumuzun kurtarılması için bir çalışma yaptığını maalesef göremiyoruz.

Çalışmadan vazgeçtik, onlar da kendini bir toplumun kanaat önderi olarak görenlerle koskoca CHP adına fikir alış-verişi yapmaya taa Ankaralardan Hataylara kadar geliyorlar.

Yapılması gereken; Mustafa Kemal’in yaptığını yapacak bir CHP yönetimi oluşturup iktidarlarında sayın Prof.Dr.Esengül Avcı’nın belirlediği ve raporlaştırdığı ülkemizdeki tüm tarikat-cemaat ve tekke ile medreseleri kapatacağını, çocuklarımızı çağdaş eğitim-öğretim sistemiyle buluşturup, bilimin-fenin ögesi haline dönüştüreceklerini kamuoyu ile paylaşarak iktidar programlarına almalıdırlar…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor