TDP ADANA’DAKİ İSTİKRARLI YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

(HABER MERKEZİ)-Türkiye Değişim Partisi (TDP) son bir hafta içerisinde Adana’nın 3 ilçesinde, yeni ilçe başkanlarını göreve aldı.

Adana’nın; Ceyhan, Sarıçam ve Pozantı ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanlığı, yeni isimlerle yola devam edecek. Son gelişmelerle Türkiye Değişim Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığına Ömer Yıldız, Sarıçam İlçe Başkanlığına Sadık Ergül ve Pozantı İlçe Başkanlığına ise Derya Kaya atandı. Yeni ilçe başkanlarının rozetleri Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf tarafından takdim edildi.

“CUMHURİYET TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR HIZ”

Bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde 3 ilçenin teşkilatlanma çalışmalarının yürütülmesine ilişkin bir mesaj da veren İl Başkanı Hakan Malgaf, “Gerçekten çok sıkı çalışıyoruz. Adana’da Türkiye Değişim Partisi’ne büyük bir ilgi var. Adana, partimizin kalesi olacak. Bunu gelecek dönemde yapacağımız çalışmalarla, halkımıza kendimizi göstererek başaracağız. Yakın zamanda tüm şehirde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Olası bir erken seçim ihtimaline karşı hazırız. Zaten Genel Başkanımız da Türkiye genelinde yüksek bir hızla teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Değişim Partisi, Cumhuriyet tarihinde eşi görülmemiş bir hızla teşkilatlanıyor. Bu hızın yakalanmasında bize destek veren Adana’mıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor