TDP GENEL BAŞKANI, ADANA’YA GELİYOR

(HABER MERKEZİ)- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf’ın katıldığı canlı yayına bağlanan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Perşembe günü Adana’ya geleceğini dile getirdi.

 TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Ceyhan TV’de İzzet Aydemir’in konuğu oldu. Türkiye Değişim Partisi ve Adana hakkında sohbetlerin yapıldığı programa TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, telekonferans yöntemiyle bağlandı.

“PERŞEMBE GÜNÜ DE KISMET OLURSA ADANA İL BAŞKANI’MIZ İLE ADANA’YA İNECEĞİM”

Adanalı vatandaşları selamlayan Sarıgül, “Türkiye’de bugün iktidar yoruldu, enerjisi bitti, heyecanı bitti, 20 yıllık bir süreç oldu ama yurttaşlarımız iktidarı teslim edecek yeni bir enerji, yeni bir hayat sahası istiyorlardı, o da inşallah Türkiye Değişim Partisi olacak. Türkiye Değişim Partimizin düşüncelerini ve görüşlerini 15 gün önce Adanalı yurttaşlarımızla kısmen buluşturdum, sizin vasıtanızla da Adana’mıza iletiyoruz, Türkiye’nin her noktasına iletiyoruz. Perşembe günü de kısmet olursa Adana İl Başkanı’mız ile Adana’ya ineceğim, Adana’dan da Mersin’e geçeceğim. Mersin’deki iktidara hazırlık merkezimizi açacağız. Biz il merkezi açmıyoruz, iktidara hazırlık merkezi açıyoruz. İnşallah bir gün gelecek ki orada ülkemizin yönetilmesi için, Çukurova’nın yönetilmesi için son derece ciddi kararlar o iktidara hazırlık merkezinde alınacak” dedi. Genel Başkan konuşmasının ardından programdan ayrıldı.

“VATANDAŞ BATI CEYHAN’DAN ÇIKTIĞI ZAMAN DOĞU CEYHAN’A GİRERKEN PARA ÖDEYECEK”

 Adana ve siyasete dair önemli mesajlar veren İl Başkanı Hakan Malgaf, Ceyhan’daki otobanın yanlış projelendirildiğini ifade ederek, “Ceyhan’da da Adana’da olduğu gibi ciddi bir altyapı sorunu var. Ciddi bir trafik sorunu var. Yani Ceyhan’ı nehre küstürmüşler bir şekilde, arkasını dönmüş nehire. Hiçbir şekilde de nehirden de faydalanamıyor. Bu da en büyük handikaplardan bir tanesi. Asıl sorun Ceyhan’a girerken başlıyor, şu ücretli gişeler, vatandaş Batı Ceyhan’dan çıktığı zaman Doğu Ceyhan’a girerken para ödeyecek otobanı kullanmak için. Yani bu çok yanlış bir proje. Yani 3 kilometre daha ileride kursalardı gişeleri hiçbir sorun yaşanmayacaktı ve hiçbir ücret ödenmeden Ceyhanlı vatandaşlarımız bu otobanı kullanabilecekti. Çok yanlış bir proje” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİ DIŞARIYA ÇIKMAYA MECBUR BIRAKMAK ANLAMINA GELİYOR”

 Ceyhan’daki üniversite sıkıntısına dikkat çeken Malgaf, “Gençlerin de çok büyük sıkıntıları var. Buradaki üniversiteye bakıyoruz. 4 yıllık üniversite yok Ceyhan’da 2 yıllık üniversiteler var. Bu da gençlerimizi buradan dışarıya çıkmaya mecbur bırakmak anlamına geliyor. Yeni gençlerin gelmesine de engel oluyor.  Ama tabi ekibimiz bu konularda çok ciddi projeler içerisinde. Çünkü biz bir şeyleri düzeltmek, bir şeyleri yapmak için illa ki makam mevkii beklememize gerek yok. Biz bugünden itibaren başlıyoruz çalışmaya. Bugünden itibaren iktidarmış gibi çalışıyoruz. Seçimden 3 ay 5 ay önce değil bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor