TEKSAS’I GEÇTİK

(HABER MERKEZİ)-Adana Adliyesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, adliye binasında bir dava için bulunan iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların ateşlendiği kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmadan tartışarak çıkan iki gruptan birine mensup olanlar adliye kapısından içeri kurşun yağdırdı, karşı gruptan biri ve bir çocuk olayda yaralandı. Caddeye taşan silahlı çatışma büyük panik yarattı. Yaralı yakınlarından bazıları sinir krizi geçirip bayıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hasteneye kaldırıldı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Adana’da adliye binası önünde 2 grup arasında çıkan ve 3’ü çocuk 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.
İddiaya göre, yaklaşık 2 ay önce Çukurova ilçesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda 2 grup arasında çıkan ve olayla ilgisi olmayan bir kişinin yaralandığı silahlı kavganın Adana 20. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşması için gelen tutuksuz sanıklar Nuri Ö. (36) ile Adem G. (26) arasında adliye binası B kapısı önünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Adem G. belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açtı.
Nuri Ö. ve çevredekiler kurtulmak için adliye binasına sığındı. Olay sırasında Nuri Ö. ile olayla ilgisi bulunmayan baba ve kızı yaralandı.
Olayla ilgisi bulunmayan 1 kişi ve 2 çocuk da yaşanan arbede sırasında aldıkları darbelerle yaralandı. Polis, Adem G.’yi kısa sürede yakalarken olayla bağlantısı olduğu belirlenen E.M., S.Y. ve S.Y.’yi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor