Temiz dünya temennisi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ortaya renkli görüntüler çıkmasına vesile olan koltuk teslim törenlerinin en ilginci Adana’da yaşandı. Büyünce insanı olmak isteyen 8 yaşında ki Naz Sezer, akrabası olan işadamı Hamdi Yılmaz’ın davetlisi olarak, Saha Yönetim ve Temizlik Şirketi’nin başına geçti. Temiz bir dünya arzuladığını söyleyen Küçük kız, talimat olarak da sembolik anlamda yaşadığı mahallenin temizlenmesini istedi.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Türkiye genelinde ki resmi kurumların makam koltukları, bir günlüğüne gelecekte ki sahipleri olan miniklere devredildi. Ortaya renkli görüntüler çıkmasına vesile kılan törenlerin en ilginci ve en sıra dışı olanı belki de Adana’da yaşandı. Gündoğdu Okulları, ilköğretim 2’nci sınıf öğrencisi, 8 yaşında ki Naz Sezer, akrabası olan işadamı Hamdi Yılmaz’ın davetlisi olarak, idari binası Yurt Mahallesi’nde bulunan Saha Yönetim ve Temizlik Şirketi’nin başına geçti. Büyüyünce iş insanı olmak istediğini söylediği için böyle bir jest yapılan küçük kız, temiz bir dünyada yaşamak istediğini ifade ederek, yanına çağırdığı personellere talimatını da bu yönde verdi. ‘’Temiz bir dünyaya ulaşmanın ilk yolu mahalleden geçer’’ sözleriyle duyanları kendisine hayran bırakan Naz Sezer, sembolik olarak yaşadığı mahallede ki sokak ve caddelerin temizlenmesini istedi. Çocuğun istediğini hemen yerine getiren Saha elemanları, ellerinde süpürge ve kovalarla mahalleyi gezerek, yaklaşık 3 saat süren mıntıka temizliği sağladı.

TATLI VE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Hazırladığı sürpriz programla ilgili bilgi veren Saha Yönetim ve Temizlik Şirketi Genel Müdürü Hamdi Yılmaz, ‘’Naz, oldukça zeki ve önemli bir insan olma yolunda umut vaad eden pırıl pırıl çocuklarımızdan bir tanesi. Kendisini çok seviyoruz. Bugün onun bayramı ve kendisine güzel bir sürpriz hazırladık. Onun mutluluğu bizlerin de mutlu olmasına sebep oldu. Tatlı bir anı yaşaması için oturttuğumuz koltukta, bizler de keyifli dakikalar yaşattı’’ dedi. Minik Naz’ın annesi Yasemin Sezer ise ‘’Doktor, mühendis ve avukat olma seçenekleri arasında gidip gelen kızımız, son olarak iş insanlığında karar kıldı. Bir sohbet sırasında bunu Hamdi beye söylemiştim. O da unutmamış ve bayram günü böyle bir organizasyon hazırlamış. Kendisine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor