TMOK’TAN ANLAMLI HİZMET

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, spor ailesine önemli yararlar sağlayacağına inandıkları “TMOK Akademi”yi yaşama geçirdiklerini belirtti.

Prof. Dr. Erdener, üyelere gönderdiği yazılı açıklamasında, pandemi dönemini olanaklar içinde daha verimli hale getirmek için alanında uzman spor bilimcileriyle yazılı ve video içerikleriyle güçlendirilmiş dijital platformuna herkesin rahat ulaşabileceğini kaydetti.

TMOK Akademi’nin hedef noktaları olan sporcu, milli takımlar ve teknik ekiplere yönelik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Erdener, şöyle devam etti:

“Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) olarak, odak noktamız olan sporcularımız, milli takımlarımız ve teknik ekiplerimize, performans artışından sağlıklı beslenmeye, yaralanmalardan korunmadan stres yönetimine ve iletişim alanında sosyal medyanın etkin kullanımına kadar birçok konuda destek sağlayacağımız yeni dijital platformumuz “TMOK.Akademi”yi hayata geçirmekteyiz.

Bu platform, alanında uzman değerli spor bilimcileri, spor hekimleri, spor profesyonelleri ve iletişimciler tarafından oluşturulan yazılı ve video içerikler ile, sporun tüm paydaşlarının performans ve kariyer gelişimleri için gerekli bilgileri antrenman ve yarışmalar dışında da edinmelerine imkân sağlayacaktır.”

-PLATFORMDA İLK ETAPTA HANGİ KONULAR ÜZERİNDE DURULACAK?-

Prof. Dr. Erdener, platformda ilk etapta “Zihnini Yönet”, “Sağlıklı Beslen”, “Performansını Yükselt”, “Sağlığını Koru” ve “Sosyal Medyanı Yönet” başlıkları altında oluşturulduğunu, ilerleyen dönemde yeni konularla çeşitlendirileceğini belirterek, “ Türk sporunun gelişimi ve sürdürülebilir başarıyı yakalaması amacıyla çalışan TMOK’un bu yeni hizmet alanına, Komitemizin resmi internet sitesi üzerinden veya akademi.olimpiyat.org.tr adresinden ulaşılabileceklerdir” ifadelerine yer verdi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor