Toros Dernekleri Federasyonu 6 yaşında

ADANA (BÖLGE)- Adana Toros Dernekleri Federasyonu kuruluşunun 6.yılında kente hizmet etmekten duyduğu mutluluğu yönetim kademesiyle birlikte DDY Misafirhanesi’nde verilen sade bir sabah kahvaltısı ile kutlandı.

ATF Genel Başkanı Cenap Erol, 6 yıl önce mütevazi bir kadro ile Adana’nın Kuzey ilçelerine hizmet götürmek amacıyla yola çıkarak ilçe derneklerinin bir araya gelmesi ile federasyonu kurduklarını söyledi. Daha sonraki dönemlerde federasyonun çatısının genişletilerek daha da büyüdüğünü ve üretilen projelerle ilçelere hizmet götürüldüğünü ifade etti. Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Kozan, İmamoğlu, Aladağ ilçeleriyle birlikte Sarıçam, Yüreğir gibi merkez ilçeleri de dahil ederek büyüyen Toros Dernekleri Federasyonu’nun kentin ilçelerinin ihtiyaçlarını öncelik olarak çıkarıp bunlara yönelik projeleri de bu istikamette hazırladıkları ifade edildi.

Genel Başkan Cenap Erol, ATF’nin kuruluşunun 6.yıldönümünü mütevazi bir sabah kahvaltısı ile yönetim kademesinde bulunan tüm yönetici arkadaşlarıyla kutladığını belirterek 2020 yılında hayata geçmeyi bekleyen 3 önemli projenin de ilkbahar öncesinde kamuoyu ile paylaşılarak olgunlaştırılacağının da müjdesini verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor