Toros Kadın Kooperatifi lezzetin ilgi odağı oldu

ADANA (BÖLGE)-Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın isteği ile Sarıçam ilçesinde faaliyete başlayan Toros Kadın Kooperatifi ilk etkinliğini 3. Adana Lezzet Festivalinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda başkanlığa Sibel Kısacık, başkan yardımcılığına ise Nurten Şimşek getirildi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın Sarıçamlı kadınların kendi ürettikleri ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağlamaları amacı ile yeniden yapılanan Toros Kadın Kooperatifi yürekten, canla başla çalışarak, kaliteli bir hizmet üretti. Belediye Başkanı Bilal Uludağ “Daha fazla hizmet, daha fazla sosyal belediyecilik, daha fazla istihdam, daha fazla kültür – sanat faaliyetleri üretimi anlayışıyla, yepyeni bir Sarıçam’da kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız ve kadın kooperatiflerine desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.

Toros Kadın Kooperatifi Başkanı Sibel Kısacık,  konuşmasında kooperatiflerinin faaliyete geçmesinde ve devamında desteklerini esirgemeyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a,  bu konuda desteklerini esirgemeyen İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz’e,  Sarıçam Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sibel Kısacık, Toros Kadın Kooperatifi’nin yenilenen yönetimi ile kaliteli ve sağlıklı üretim yapmaya, kadınları güçlendirmeye, istihdama ve aile ekonomilerine katkı yapmaya çalıştıklarını kaydedip, “ Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Bu yıl 3. düzenlenen Adana Lezzet Festivaline katılım sağlayarak ürünlerimizi sunarak tanıtımını yaptık.  Standımız Festivalin ilgi odaklarından biri oldu. Ziyaretleriyle standımızı ve bizleri onurlandıran Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş başta olmak üzere Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a,  Çukurova Belediye Başkanı  Sayın Soner Çetin’e,  Pozantı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay’a, Ticaret İl Müdürüz Sayın Adnan Ekiz’e, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e,  Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Sayın Meral Altınkaya’ya, İŞKAD Başkanı Sayın Berman Mantı’ya, meclis üyelerine, Sarıçam Belediyesi Daire Müdürlerine ve personel arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza. Tüm dostlarımıza, şükran’larımızı sunuyoruz. Güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu gayretli çalışmalarımız bugünden itibaren de aynı şevkle devam edecektir.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor