TRAFİK CANAVARI DURMUYOR 3 GÜNDE 19 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

(HABER MERKEZİ)-İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabınadn bayram tatilinin ilk 3 günlük kaza bilançosunu açıklarken, 1838 trafik kazasının meydana geldiğini, 2912 kişinin yaralandığını ve 19 kişinin de hayatını kaybettiğini belirtti

Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

“Bayram tatili boyunca hız denetimlerimiz radar ile geceleri de sürüyor. 24 saat esasına göre kontrollerimiz devam edecek.

Bayram tatilinin 3.günü 8 Nisan 2024 Pazartesi günü; 615 trafik kazası meydana geldi. 360.495 araç denetlendi. 20.142 araca hız ve radar işlemi, 37.830 araca ise diğer işlemler yapıldı.

Bayram tatilinin ilk 3 gününde toplam; (Cumartesi, Pazar ve Pazartesi) 1.838 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda toplam 19 kişi hayatını kaybederken, 2.912 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması, onlara sarılması, lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım.

Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayrımak içni değil. Lütfen aklımızdan çıkartamayalım” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor