TRAFİK EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

(HABER MERKEZİ)- Yüreğir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı arasında “Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri İçin Trafik Eğitimi Verilmesine Yönelik” protokol Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke hazır bulundu.

Çocuklara verilecek eğitimlerle ilgili bilgi alan Vali Köşger yaptığı değerlendirmede, trafik kültürünün küçük yaşlarda öğretilmesinin önemine değinerek, öğrencilerimizin trafik eğitmeni eşliğinde teorik ve küçük akülü araçlarla uygulamalı trafik eğitimi göreceklerini ve bu eğitimlerle trafik kurallarını eğlenerek öğreneceklerini dile getirdi, bu önemli eğitimin verilmesine katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yüreğir ilçesinde öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik trafik eğitimi, Yavuzlar Mahallesi Millet Bahçesi içerisinde bulunan Yüreğir Belediyesine ait Çocuk Trafik Eğitim Parkında verilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor