TRANSFER SEZONU BAŞLADI

Süper Lig’de transfer sezonu dün resmen başladı. Süper Lig ve TFF 1.Lig’deki takımlar kadrolarını güçlendirmek için takviyeler yapacaklar.

Transfer sezonunun başlamasıyla Adana Demirspor ve Adanaspor’un ne yapacağı merak konusu. Özellikle Mavi-Lacivertliler’in son günlerde  transfer haberlerinde ön plana çıktıkları görüldü. Özellikle, Balotelli, Gomis, Welbeck ve Payet’in Adana Demirspor’la isimlerinin anılması Adana’da oldukça heyecan yarattı. Adanaspor’un ise şu ana kadar sadece teknik direktör sorununu çözüm sessizliği bürenmesi ise Adanaspor taraftarlarını oldukça endişelendiriyor. Her iki ekibimizin de bu tranfser döneminde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.  Süper Lig ve TFF 1.Lig; 13, 14, 15 v e16 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Lig karşılaşmaları 23 Mayıs 2022 tarihinde sona ererken, TFF 1.Lig’de normal sezon 15 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak.

BALOTELLİ’YE 3 YILLIK TEKLİF

Adana Demirspor, İtalyan golcü Mario Balotelli’ye 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edildi. Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Mavi-Lacivertliler, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor.

İtalyan basınından Calciomercato’nun haberine göre Adana Demirspor, 30 yaşındaki golcü futoblcu için 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Balotelli’nin bu teklife yakın zamanda yanıt vereceği öğrenildi. Son olarak İtalya Seria B ekiplerinden Monza’nın formasını giyen ve kulübüyle sözleşmesi Haziran sonunda sona erecek olan Mario Balotelli, İtalyan ekibiyle geçtiğimiz sezon çıktığı 14 maçta 6 gol kaydetti. Diğer taraftan kadrosuna dünyaca ünlü yıldızları katmak isteyen Adana Demirspor’un adı Balotelli’nin yanı sıra Dimitri Payet ve Bafetimbi Gomis’le de anılıyor.

WELBECK’TE GERİ SAYIM

İngiliz milli yıldız Danny Welbeck de Demirspor’un gündeminde. Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki santrafora da teklif gitti. Kariyerinde daha önce ManU, Arsenal gibi devlerde forma giyen Welbeck’ten cevap bekleniyor. Geçen sezon Brighton formasıyla 24 maçta 6 defa ağları sarstı, 3 de asist yaptı. İngiltere Milli Takımı’nda da 42 kez boy gösteren tecrübeli forvet, 16 kez ağları havalandırdı. Mavi-Lacivertliler’in liste başı ise Mario Balotelli. Bu arada Mavi-Lacivertliler, Balotelli, Bafetimbi Gomis, Welbeck, Payet derken, çıtayı en yukarı koydu ve dünya yıldızı Diego Costa’nın peşinde düştü. Oyuncunun menajeriyle şartları konusunda detayla bir görüşme yapan Adana Demirspor bombayı patlatmak istiyor.

HEDEFTEKİ İSİM DİEGO COSTA

Hedefteki isim adı son zamanlarda Beşiktaş’la da anılan Diego Costa… Bonservisi elinde olan ve birçok takımdan teklifler alan yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren başkan Murat Sancak’ın Costa’nın istediği yıllık ücreti ödemeye hazır olduğu vurgulandı. Beşiktaş’tan senelik 4 milyon Euro talep eden yıldız golcüye bu rakamın taahhüt edileceği belirtildi. Çin’den ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden aldığı astronomik teklifleri kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediği için reddeden Diego Costa’nın Adana Demirspor’a vereceği yanıt merak konusu. Güney ekibinin, kulübüyle sözleşme uzatmadan önce Benteke ile de resmi birtransfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor