TSYD’den eğitim semineri

Katılımın oldukça yüksek olduğu seminerde değişen oyun kuralları spor yazarı ve muhabirlerine anlatılırken, yapılan değişiklikler soru-cevap şeklinde katılımcılara aktarıldı.

TSYD Adana Şubesi tarafından Adana sporuna ve Türk sporuna hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Orhan Şen, Süper lig hakemi Caner Ak ve Zorbay Küçük, Seyhan Belediyesi Spor Daire müdürü Nesrin Olgun Aslan ile Federasyon eğitimcisi M. Kürşat Uçar’a plaket verildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen “Futbolda değişen kurallar” başlıklı eğitim semineri, TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesislerinde gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu eğitimcilerinden Mustafa Kürşat Uçar’ın yönettiği seminere çok sayıda  spor muhabiri ve yazarları katıldı.

 Seminerin açılış konuşmasını yapan Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, TSYD olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirtirken, seminerlerin tüm spor yazarları ve muhabirlerine güncellenen kuralların aktarılması bakımından çok önemli olduğunu belirtip, katılımın yüksek olmasından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Çakın, “Semineri geleneksel olarak yapıyoruz. Özellikle genç meslektaşlarımızı bu seminerde görmek en büyük temennimiz. Bu yıl bu katılım bizleri önümüzdeki yıllar için daha da heveslendirdi. Doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTEŞEM GECE

Seminerin ardından verilen “yeni sezona merhaba” kokteyli muhteşem geçti. Adana sporuna katkılarından dolayı  ödüllerin verildiği geceye Gazetecilerin yanı sıra CHP milletvekili Müzeyyen Şevkin, Baro Başkanı Veli Küçük, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Adanaspor Altyapı koordinatörü Eyüp Arın,  Türkiye Futbol Federasyonu Akif Oflaz, Gençlik hizmetleri spor İl Müdür yardımcısı Metin Yavuz ve spor adamları katıldı. Gecede Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’na seçilen Prof. Dr. Orhan Şen, Bu sezon Süper ligde Adana’yı temsil eden hakem Caner Ak ile Zorbay Küçük’e, Seyhan Belediyesi Spor Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Manş Denizini geçen ilk Türk yüzücü olan Nesrin Olgun Arslan’a ve  Futbol Federasyonu eğitimcisi M. Kürşat Uçar’a Adana ve Türk sporuna hizmetlerinden dolayı plaket verildi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor