TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ, ADANA’DA SAHAYA İNDİ

(HABER MERKEZİ)-Hızla çalışmalarına devam eden Türkiye Değişim Partisi Adana İl Teşkilatı, sahaya inerek esnafı ve vatandaşı dinledi.

 Türkiye Değişim Partisi Adana İl Teşkilatı, parti çalışmalarına sahada devam ediyor. Özellikle parti çalışmalarının tanıtılması ve esnafın, vatandaşın sorunlarının tespit edilmesi amaçlanan ziyaretlerde, pandemi kurallarına önem veriliyor. Çalışmalar kapsamında üzerinde parti içi bilgilendirmeler bulunan broşürler de vatandaşlara takdim edildi.

“ÇALIŞMAYA, ÇABALAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 Vatandaşın yeni bir seçenek aradığı için Türkiye Değişim Partisine büyük ilgili gösterdiğini belirten Adana İl Başkanı Hakan Malgaf ise, “Biz bu yola çıktığımızda ‘Nasıl olur, nasıl yaparız, Adana bizi benimser mi?’ gibi soruları elbette aklımızdan geçirdik. Ancak bugün geldiğimiz noktada hemşehrilerimiz Türkiye Değişim Partisi’ne karşı büyük bir ilgi duyuyorlar. Biz çalışmalarımızı ve hedeflerimi anlattıkça, Sayın Genel Başkanı’mızın projelerinden bahsettikçe ilgi artıyor. Biz de hem bu ilgilinin bir karşılığı hem de asli görevimiz olarak vatandaşın bize verdiği tüm bilgileri genel merkezime yönlendiriyoruz. Genel merkezimizde sorunların çözümleri için büyük bir çalışma var. Adana halkının tüm dertlerine çare bulmak istiyoruz. Çalışmaya, çabalamaya devam edeceğiz. İl teşkilatımıza da özverili çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor