Türkiye’ye baharı birlikte getireceğiz

BİRLİKTE ZİYARET YAPTILAR

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu. Karalar, “Çok mutlu olduk, isabetli bir karar zaten. Ben 12 yıl genel müdürlük yaptım. Burada konfeksiyoncu yüzlerce müşterim var. Fabrika sahipleri var. Şimdi, üç beş fabrikaya birlikte gidip ziyaret ettik. Zaten Ekrem beyi tanıyorlar ama yüz yüze görüşmekte fayda var. Yürekten inanıyorum, Türkiye’ye baharı birlikte getireceğiz” dedi.

İMAMOĞLU; ADANA’YA GİDECEK Mİ?

Ekrem İmamoğlu’na yöneltilen, sizden de bir Adana ziyareti gelebilir mi sorusu üzerine, “Başkanımın, ihtiyacı olmayacağını düşünüyorum ama çağırırsa biz gideriz. İstanbul’dan oraya gideriz. Her zaman güç birliği önemli” dedi. Zeydan Karalar’ın ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ekrem İmamoğlu, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Zeydan Karalar desteğe gelmiş, hoş gelmiş” notunu eklediği videoda “Adana’ya gidek mi” adlı şarkıyı kullandı.

HABER: Murat ÖZKARDEŞ

ADANA (BÖLGE)-CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

KARALAR: BAHARI BİRLİKTE GETİRECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajlarını ileten Zeydan Karalar, “Hayırlı olsun Ekrem kardeşimize. Çok mutlu olduk, isabetli bir karar zaten. Ben 12 yıl genel müdürlük yaptım. Burada konfeksiyoncu yüzlerce müşterim var. Fabrika sahipleri var. Şimdi, üç beş fabrikaya birlikte gidip ziyaret etti. Zaten Ekrem beyi tanıyorlar ama yüz yüze görüşmekte fayda var. Yürekten inanıyorum, Türkiye’ye baharı birlikte getireceğiz” sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

GÜÇ BİRLİĞİ ÖNEMLİ

Ekrem İmamoğlu’na yöneltilen, sizden de bir Adana ziyareti gelebilir mi sorusu ozerine, “Başkanımın, ihtiyacı olmayacağını düşünüyorum ama çağırırsa biz gideriz. İstanbul’dan oraya gideriz. Her zaman güç birliği önemli. Zaten çok başarılı olacağına inanıyorum. Hem İstanbul hem Adana şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Zeydan Karalar’ın destek ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ekrem İmamoğlu, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Zeydan Karalar desteğe gelmiş, hoş gelmiş” notunu eklediği videoda “Adana’ya Gidek mi” adlı şarkıyı kullandı.

ZEYDAN KARALAR BİYOGRAFİSİ

1958 Adana merkez doğumlu olan Zeydan Karalar, 1977’de Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurdu ve yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. 1977-1980 seneleri arasında CHP İl Gençlik Kolları Saymanlığı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Çukurova Üniversitesi Makina Mühendisliği’nden 1980 yılında mezun oldu. Daha sonra Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı yaptı. Çukobirlik, Alman AEG ETİ Endüstri A.Ş.’de Müşteri Hizmetleri, Okan Tekstil A.Ş., A-TEKS Mühendislik kurumlarında görev alan Karalar, 7 Temmuz 2010’da CHP Adana İl Başkanlığı görevine atandı.

Zeydan Karalar, ADSİAD, MMO üyeliğini ve A-TEKS Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor