Turnuvada geri sayım başladı

Her yıl geleneksel olarak Sarıçam Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası için geri sayım başladı. Tüm hazırlıklar tamamlandı, turnuvanın kusursuz olması için tertip komitesi gece gündüz demeden kılı kırk yararak hummalı bir çalışma yürütüyor.

Sarıçam Belediye Belediye Başkanı Bilal Uludağ maddi manevi tam destek veriyor. Bayramın ikinci günü açılış maçı yapılacak tam bir şölen havası içinde geçmesi beklenen turnuva için taşın altına elini degil gövdesini katan Tertip Komitesi Başkanı ve Kılıçlı’nın örnek muhtarı Tekin Gaygısız tam destek vererek herkesin gönlünde taht kurdu.

Yönetim kurulu üyeleri spor aşıklar fedakarlar spor emekçileri Ahmet Eren, Yusuf Aksoy, Özkan Eriş, Erdem Akçakoyun, Muhammet Bacı tam bir ekip olgusu içerisinde çalışmalarını son sürat sürdürüyorlar

TEKİN GAYGISIZ: KILIÇLI’NIN HİZMETKARIYIM

Kılıçlı aşkı ile yanıp tutuşan Tekin Gaygısız yaptıgı açıklamada, “Muhtarlık sadece kaşe vurmaktan ibaret degildir. Kılıçlı’da maçlar oynanacak herkes izleyecek Bizler Kılıçlı aşkı ile yanıp tutuşan insanlarız. Tertip Komitesindeki arkadaşlarım ile beraber Turnuvamız için ne gerekiyorsa yapacagız” dedi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor