Tütüneker: 1 puan iyidir

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Hatayspor karşısında 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Geriye düşmemize rağmen bir puan almak iyidir.Önümüzdeki maça iyi hazırlanıp galibiyetlere devam etmek isityoruz” dedi.

Tütüneker,maçı çok istediklerini, yağmur nedeniyle bozulan zeminin aleylerine olduğunu belirterek, “İlk yarı 2-3 pozisyonumuz var. O pozisyonları kaçırmamız lazımdı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İddianın tam içerisindeyiz, devam ediyoruz. Biz Allah nasip ederse çıkacağız.Yaptığımız bireysel hata nedeniyle gol yedik. Ondan sonra da yüksek toplarla gittik, kornerden golü bulduk. Geriye düşmemize rağmen bir puan almak iyhidri.Önümüzdeki maça iyi hazırlanıp galibiyetlere devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Hatayspor karşılaşmasında sarı kart gören Hasan Kılıç cezalı duruma düşerek hafta sonu oynanacak Fatih Karagümrük maçında yer alamayacak. Hasan Kılıç bu sezon Adana Demirspor formasıyla 7 maça çıkıt ve 2 gol attı.  Mavi-Lacivertli ekipte 7 isim kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartı bulunan Tayyip Talha, Mehmet Uslu, Sinan Kurt, Vedat Bora, Pa Dibba, Erkan Zengin ve kaleci Kurtuluş, Fatih Karagümrük maçında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri durumunda Akhisarspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor