U11 LİGİ’NDE BÜYÜK FİNAL

Merhum Tevriz Dura’nın adı verilen U11 Liginde final heyecanı bugün yaşanacak. Gündüz Tekin Onay Tesislerinde Adana Demirspor ile Reşatbeyspor arasında oynanacak mücadele ise saat 18.30’da başlayacak.

Bir yanda Adana Demirspor Kulübü bir yanda ise Adana Demirspor bünyesinde futbol okulu yapıp oradan yetenekli oyuncularına lisans çıkartan Reşatbeyspor Kulübü.. Her iki takım arasında büyük final bugün 18.30’da başlarken 3’ncülük 4’ncülük maçı ise 17.00’de Kanaryaspor- Suluca Organize Sanayisepor arasında yapılacak. Adana Demirspor, yarı finalde Kanaryaspor’u 6-0’lık farklı skorla geçerken Reşatbeyspor ise Suluca engelini tek golle geçmesini bilmişti.

Şampiyonluk kupasını kim kazanırsa kazansın centilmenlik ön planda olsun. Hazırlık dönemi çok kısa süren, grup maçları ise çok çabuk biten U11 Liginde final maçı bugün oynanacak. Adana Demirspor’un favori olarak gösterildiği karşılaşmada Reşatbeyspor ise sürpriz yapmanın peşinde. Reşakbeyspor’un başında uzun yıllar Adana Demirspor forması giyen Yakup Melike yer alırken Adana Demirspor’un başında ise Şenol Erol bulunuyor.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor