UĞUR’LU ÖĞRETMENLER İYİLİK PEŞİNDE MARATON KOŞACAK

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde görev yapan öğretmenler, 10 bin çocuğa eğitim desteği sağlamayı amaçlayan ‘Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin’ kampanyasını bu yıl sanal koşu olarak düzenlenecek İstanbul Maratonu ile bütünleştirdi. Uğur’lu öğretmenler, “İyilik Peşinde Koş, Uğur Getir” sloganıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8 Kasım’da maraton koşarak, Adana halkına kampanyayı tanıtacak. Adana’da kaliteli eğitimi öğrencilerle buluşturan, özgüveni yüksek, başarılı, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler yetiştiren Uğur Okulları, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” sloganıyla başlattığı bağış kampanyası için seferber oldu.
Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde görev yapan öğretmenler, yurt genelinde ilkokul çağındaki 10 bin çocuğa eğitim desteği sağlamayı amaçlayan kampanya paralelinde “İyilik Peşinde Koş, Uğur Getir”  sloganıyla sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Sınıf Öğretmeni Belgin Atasever’in koordinatörlüğünde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde görev yapan öğretmenlerin tamamının bu yıl sanal koşu olarak düzenlenen İstanbul Maratonu’na katılacağı ve Adana halkını bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet edeceği belirtildi.
Anlamlı kampanya İstanbul Maratonu ile bütünleşiyor
Uğur Okulları Adana Kampüsü İyilik Peşinde Koş, Uğur Getir Sosyal Sorumluluk Projesi’nin koordinatörlüğünü yürüten Sınıf Öğretmeni Belgin Atasever,  “Çeyrek asırdır yurdumuzun dört bir yanındaki çocukları nitelikli eğitimle buluşturan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın başlattığı kampanyaya Adana’dan güçlü bir destek veriyoruz. Uğur Okulları Adana Kampüsü’nde tüm kademelerde görev yapan öğretmenlerimiz, ‘İyilik Peşinde Koş, Uğur Getir’ sloganıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projesi ile bireysel hesaplarını oluşturup bağış topluyorlar. Bu yıl 42’incisi düzenlenen ve sanal koşu olarak gerçekleştirilecek İstanbul Maratonu’na da Uğur Okulları Adana Kampüsü öğretmenleri olarak katılacağız. Bağış toplama yarışını İstanbul Maratonu ile bütünleştireceğiz. 8 Kasım Pazar günü koşacağımız maratonda Adana halkına kampanyayı tanıtıp, desteklerini isteyeceğiz. Adanalıların duyarlılığını biliyor, en fazla bağışın kentimizden toplanacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor