Ulaşım A.Ş’de TİS sevinci

(HABER MERKEZİ)-Türk-İş’e bağlı Demiryol-İş Sendikası Adana Şubesi ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş ile bir süredir devam eden, Toplu İş Sözleşme görüşmeleri mutlu sonla noktalandı.

Her iki tarafın özverili davranması imzaların atılmasıyla son buldu. Dün Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir, beraberinde Sertan Hepsağ ile birlikte Demiryol-İş Sendikası Genel Sekreteri Hüseyin Kaya, Mevzuat Müdürü Ercan Balcin, Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Demiryol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Halit Işık, Şube yönetim kurulu üyeleri ve işçi temsilcileri ile imza töreninde bir araya geldi.

Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir, zor bir dönemde işçinin yararına bir toplu iş sözleşmesi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özdemir, ” Her zaman işçi dostu olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın da sizlere selamları var. İmza altına aldığımız sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de daha da iyi toplu iş sözleşmesi gerçekleştiririz” dedi.

Demiryol-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Halit Işık da yaptığı konuşmada  Toplu İş sözleşmesinin bağıtlanmasında emeği olan herkese teşekkür etti. Sözleşmenin Raylı Sistem ve Otobüs işletmelerinde çalışan yaklaşık 850 işçiyi kapsadığını belirten Başkan Işık, “Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız ilk sözleşmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her iki tarafın özverili davranması işçi kardeşlerimizin haklarının korunması ve daha iyi şartların oluşması açısından etkili oldu. Mevcut şartların daha iyisini kapsayan bir toplu iş sözleşmesi yaptık. İşçi kardeşlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İmzaların atılmasının ardından işçi temsilcileri Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemi’e çiçek sundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor