“Ulu Önderimizi çok özlüyor ve bugün daha iyi anlıyoruz”

(HABER MERKEZİ)-İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı M.İlker AKÇA 10 Kasım nedeniyle yayınladığı mesajında şunları söyledi: “ Milli Mücadelemizin Lideri , Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ü ebediyete intikalinin 82. Yıldönümünde minnetle ve şükranla anıyoruz.

“Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ü yas tutarak anmıyoruz. Onun ve silah arkadaşlarının bize bırakmış olduğu emanete sımsıkı sarılarak anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ün işaret ettiği gibi devletimizi muasır devletler seviyesine çıkartmak için gece gündüz demeden çalışıp, vatandaşlarımızın hak ettiği refaha kavuşmasını sağlamak en büyük hedefimiz olmalı; Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamıdır.

Milli mücadele döneminde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde elde etmiş olduğumuz birlik ve beraberlik ruhuna tüm vatandaşlarımızla birlikte sahip çıkarak vefatının 82. Yılında saygıyla anıyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK‘e ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum.

10 Kasım 1938 ‘ den beri bugüne Ulu Önderimizi her zamankinden daha çok özlüyor ve daha çok anlıyoruz; Ruhu şad olsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor