Ümit Özat’ın kötü tablosu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, geride bıraktığımız sezonda Gençlerbirliği’nde küme düşme üzüntüsü yaşarken, 1 yıllık süreçte görev yaptığı 3 takımda çıktığı son 10 maçta tek bir galibilet bile alamadı.

Ümit Özat, geçen yıl Gençlerbirliği ile çıktığı son 5 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremedi ve bu yıl 1.lig macerası başladı. Devre arasında Giresunspor ile anlaşan Ümit Özat, Çotanaklar’ın başında çıktığı 3 mücadelede 2 berabeerlik 1 yenilgi aldı. Karadeniz ekibinden istifa eder etmez Adana Demirspor ile anlaşan Özat, kurtarıcı olarak geldiği Mavi-Lacivertli takıma da ilaç olamadı. Liginen pahalı kadrolarından birine sahip olan Adana Demirspor, Ümit Özat’la çıktığı ilk maçta İstanbulspor’a 2-0 yenilirken, geçen hafta ise Hatayspor ile berabere kaldı. Mavi-Lacivertli ekibinin önümüzdeki fikstürü de oldukça zorlu. Adana Demirspor sırasıyla Altınordu, Eskişehirspor ve Osmanlıspor ile dört zorlu maça çıkacak.

ALTINORDU SON ŞANS

Ümit Özat’ın da çare olmadığı Adana Demirspor, Altınordu’yu yenerek Play-Off’u yakalamak istiyoru. Sezona büyük umutlarla giren, fakat hüsran yaşayan Adana Demirspor’da istikrarsız gidiş sürüyor. Hakan Kutlu ve Yılmaz Vural’ın ardından Ümit Özat’ı göreve getiren Mavi-Lacivertliler, son olarak Hatayspor’la yenişemedi. Altınordu4yu konuk edecek olan Mavi-Şimşekler, 38 puanla 5’inci sırada yer alan rakibini yenerek Play-Off potasıyla farkı açmamak için büyük fırsatı değerlendirmek istiyor.

HABER: Mehmet KOL

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor