Ümit Remzi Atay yeniden aday

CHP Çukurova ilçe başkanı Ümit Remzi Atay, Kongre delegelerinin belirlenme süreci  tamamlanmıştır. Artık ilçe kongrelerine giden süreç başlamıştır. Bu süreçte’de ilçe kongremizde ilçe başkanlığı görevine yeniden aday olarak devam etmek istiyorum dedi.

ADANA (BÖLGE) – Cumhuriyet Halk Parti Çukurova ilçe başkanı Ümit Remzi Atay, Partisinde başlayan olagan kongre sürecinin takvime uygun olarak ilerlediğini açıkladı.

Atay açıklamasında  öncelikle mahalle delegelerinin belirlenebilmesi için 15 Kasım 2019 tarihinde Çukurova ilçesinin 27 mahallesinde başlayan ve 30 Kasım 2019 tarihinde,mahfesığmaz mahallesi seçimleriyle son bulan delege seçim sürecini tamamladıklarını açıkladı.

Diğer mahallelerde uzlaşma sonucu listeler hazırlanarak, yine sandık konulmak suretiyle delege seçimlerinin yapıldığını anlatan başkan Akay, Mahfesığmaz mahallesinde iki liste yarışarak seçimlere gidildiğini söyledi.

ıAkay, Delege seçimlerinin tüm mahallelerde tamamlandığını, şimdi önümüzdeki sureç artık ilçe kongresinin yapılması sürecidir. Bununla ilgili olarak takvimde son süremiz 15 Ocak 2020 tarihi olduğunu açıkladı.

Adana’da 15 ilçenin bulunduğunu,15 Ocak 2020 tarihine kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması gerektiğini belirten CHP Çukurova ilçe başkanı Ümit Remzi Atay, Bu gün itibarı ile kongre delegelerinin belirlenme süreci  tamamlanmıştır dedi. İlçe kongrelerine giden sürecin başladığını bu süreçte’de yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığı görevi için yeniden adaylık düşündüğünü açıklayarak, sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Partimiz ittifakıyla birlikte İktidara yürümektedir. Bizler artık iktidara yürüyen bir partinin, yani ittifakın ana büyük partisinin üyeleri gibi davranmak ve o şekilde sorumluluk almak zorundayız.”

Bütün tabanımız ve bütün üyelerimizle, partimiz adına her kademedeki yöneticilerimizin bundan sonra eylem ve söylemlerini buna göre ayarlamaları,buna göre vaziyet alması ve çok çaba sarfetmeleri gerekmektedir.

Bize yakışır bir şekilde,hak hukuk adalet içerisinde bir kongre süreci yaşamak istiyoruz. Bunun sonucunda kazanan gelen her kim olursa olsun,başımızın tacıdır dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor