Vali Demirtaş, güvenlik birimlerinin yeni yılını kutladı

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İncirlik, Mustafalar, Ceyhan yolu, Adana-Mersin otoyol gişeleri, Mersin karayolu Çukobirlik ve Adana-Karataş polis uygulama noktaları ile Şakirpaşa, Hürriyet ve Köprübaşı Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ederek yeni yıl gecesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

Gece boyunca sürdürdüğü ziyaretleri sırasında görevi başında bulunan polis ve jandarmanın yeni yılını da kutlayan Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımızın huzur ve asayişi için bayram, yeni yıl, tatil demeden her koşulda fedakârca çalışan güvenlik birimlerimiz, her türlü takdiri hak etmektedirler. Ülkemiz genelinde üstün gayretlerle çalışan tüm polislerimizin ve jandarmamızın bu çalışma azmini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Her türlü zorluğa göğüs gererek kamu düzeninin sağlanması, toplumsal huzur ve güvenin korunması gibi görevleri başarıyla yerine getiren güvenlik güçlerinin mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışarak ülkemizin gururu olduğunu dile getiren Vali Demirtaş, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da güvenlik birimlerimizin aynı hassasiyetle çalışacağına yürekten inanıyorum. Tüm polis ve jandarmamıza aileleriyle birlikte esenlik ve başarılarla dolu bir yıl temenni ederken şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Vali Demirtaş, ziyaretleri sırasında kontrol noktalarında bulunan vatandaşlarla da sohbet etti. Adanalıların yeni yılı huzur ve güven ortamı içerisinde karşılayabilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Vali Demirtaş, tüm vatandaşların da yeni yılını tebrik ettiğini ve 2020 yılının ülkemiz ve tüm dünya için refahı, barışı ve huzuru müjdeleyen bir yıl olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor