VALİ DEMİRTAŞ KADIN VE DEMOKRASİ DERNEĞİ (KADEM) ETKİNLİĞİNE KATILDI

ADANA (BÖLGE)-Vali Mahmut Demirtaş ile eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Esas 01 Burda AVM’de düzenlenen ve 23-25 KASIM 2019 tarihleri arasında devam edecek olan etkinlikte kadına yönelik şiddetle mücadele etmenin önemi belirtiliyor ve bu konuda farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında etkinliğin içeriği hakkında KADEM İl Temsilcisi Reşan Arlıer’den bilgiler alan Vali Demirtaş, ‘‘ Şiddet, maalesef günümüzün kanayan yarası. Sadece bizim ülkemiz değil tüm dünyada var olan ‘şiddete eğilim’ konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenledikleri etkinlik ve gerçekleştirdikleri dernek faaliyetleri için KADEM İl Temsilciliği üyelerine teşekkür ediyorum. Toplumumuzun ‘kadına şiddet’ konusundaki farkındalığını arttırmak son derece önemli; şiddetin her türlüsünü kınıyorum ve şiddetle baş etmenin en temel yolunun toplumla el ele vermek olduğunu düşünüyorum.’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor