Vali Demirtaş, Tufanbeyli’de

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yoğun iş p rogramından fırsat buldukça ilçeleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Vali Demirtaş’ın bu seferki ziyareti Tufanbeyli ilçesi oldu. Tufanbeyli’de önce kaymakamlık ve belediye ziyaret eden Vali Demirtaş daha sonra muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

İlk olarak Tufanbeyli Kaymakamlığı ziyaretinde bulunan Vali Demirtaş, kaymakamlık personeli tarafından kapıda karşılandı. Tufanbeyli Kaymakam Vekili Ömer Sevgili’den ilçenin genel durumu, gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş; Kaymakam Vekili Sevgili’nin şahsında tüm kaymakamlık personeline görevlerinde başarılar dilediğini kaydetti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tufanbeyli Belediyesini ziyaret eden Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Remzi Ergü ile bir süre sohbet etti. Başkan Ergü tarafından Tufanbeyli Belediyesince yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirilen Vali Demirtaş, belediyecilik hizmetlerinin önemine değindi. Başkan Remzi Ergü ve belediye çalışanlarına başarılar temennilerini ileten Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımıza hizmet etme ve ilçemizi bulunduğu konumdan çok daha ilerilere taşıma konusunda yerel yönetimlerle her zaman iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ise Vali Demirtaş’ın ziyaretinden onur duyduklarını dile getirdi.

Vali Demirtaş, kaymakam ve belediye başkanıyla görüştükten sonra muhtarlarla biraraya geldi. Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Demirtaş, muhtarlık kurumunun önemine değindi. Bugün muhtarların hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi üstlendiğini dile getiren Vali Demirtaş, “Sizler milletle devlet arasında bir köprü görevi görüyorsunuz. Kapınız herkese açık olsun. Bir vatandaş sizlere geldiği zaman, sizlerden bir şey talep ettiği zaman, onları boynu bükük bir şekilde göndermeyin. Mutlaka problemlerini çözün. Vatandaşlarımızın taleplerine karşı duyarlı olun. Bizler de sizlerin her zaman yanındayız.” dedi.

Konuşmasının devamında Tufanbeyli ilçesindeki sağlık, ulaşım, eğitim ve altyapı hizmetlerine de değinen Vali Demirtaş, “Göreve başladığım ilk zamanlar Adana’nın en büyük problemlerinden biri elektrik kesintileriydi. Şu an elektrik kesintileri dile getirilen sorunların en altında. Bu alanda çok ciddi yatırımlar yaptık. Problemleri çözüyoruz. Vatandaşlarımız için çok güzel işler yapıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Konuşmasının devamında, ilçede yaşayan vatandaşların huzur ve refahı için gerek muhtarlarla gerek yerel yönetimle gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirten Vali Demirtaş,  toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

Vali Demirtaş’ın konuşmasının ardından toplantıya katılım gösteren muhtarlar, tek tek söz alarak talep ve beklentilerini dile getirdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor