Vali Demirtaş, yaşlıların yeni yıl heyecanına ortak oldu

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte, Seyhan Huzurevi ile Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yeni yıl heyecanlarına ortak oldu.

Vali Demirtaş, yeni yıl dolayısıyla önce Seyhan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ardından Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Mahmut Demirtaş, “Siz büyüklerimizin acılarını, sıkıntılarını her zaman yüreğimizde hissediyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz. Eşim Beyhan Demirtaş ile birlikte her fırsatta sizleri ziyaret etmeye gayret gösteriyor, hayır dualarınızı almaya çalışıyoruz. Şu bir gerçek ki, gelecek nesillere örnek olmak, onlara saygı ve sevgiyi öğretmek istiyorsak, öncelikle yaşlılarımıza değer verdiğimizi onlara göstermeliyiz. Bizim kültürümüzde büyüklerimize saygı göstermek, hürmet etmek vardır. Yaşlı insanlar özellikle gençlerden ilgi, sevgi ve şefkat beklerler. Onlar ziyaret edildiklerinde toplum içerisinde yalnız olmadıklarını bilir, geleceğe ümitle bakarlar” diye konuştu. Hürmet duygularını ifade ettiği yaşlılarla tek tek ilgilenip onlara çiçekler veren Vali Demirtaş, sağlık, mutluluk ve afiyetle huzur dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

Hayli renkli, neşeli ve anlamlı görüntülerin yaşandığı ziyarette huzurevi sakinleriyle sohbet eden Hanımefendi Beyhan Demirtaş ise, yaşlıların sadece sevgiye, saygıya, hürmete ve daima hatırlanmaya ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu gerçek ışığında yaşlıların daima yanlarında olacaklarını vurguladı ve “Siz değerli büyüklerimize, sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor