Vali Demirtaş’a ‘Vergi Haftası’ ziyareti

ADANA (BÖLGE)-Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve beraberindeki heyet ‘Vergi Haftası’ vesileyisle Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiler.

Vergi bilincinin arttırılması sebebiyle Türkiye genelinde 24 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan ve bu yıl 31’incisi düzenlenen Vergi Haftası kapsamındaki etkinliklere dair bilgilendirmelerde bulunan Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, kabullerinden dolayı Vali demirtaş’a teşekkür etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması için Vergi Haftası’ndaki etkinliklerin önemli olduğunu belirten Vali Demirtaş, “Vatandaşlarımıza bunun bir mükellefiyet değil de, kutsal bir görev ve ihtiyaçların karşılanması için yapılan bir çalışma olduğunu da iyi anlatabilmek gerekir” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek, “Vergi Haftanızı can-ı gönülden kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor