Vali Elban, Atlas Denim Tekstil’i ziyaret etti

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, üretimleriyle Adana ekonomisine katkı sağlayan firmalara gerçekleştirdiği ziyaretlerini Atlas Denim Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü.

Vali Elban, 2016 yılından beri Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaya gerçekleştirdiği ziyarette firma sahibi Beytullah Yıldız’dan tesisin genel durumu ve tesiste gerçekleştirilen üretim hakkında bilgi aldı.

Tezgah ve çalışan sayısıyla Türkiye’nin en büyük entegre tesisleri arasında bulunan, 300 bin metrekarelik alanda hizmet veren ve yüksek kalitede denim kumaşların üretildiği firmada aldığı bilgilerin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban “Böyle modern ve yüksek teknolojiyle üretim yapan bir firmanın bizim kentimizde bulunması memnuniyet verici. İlimiz, tekstil sektörünün merkezi olabilecek nitelikte. Bu amaca yönelik gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmaların yanı sıra Adana’mızın sanayisine, ekonomisine ve istihdamına sağladığınız katkılar için de teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaretini üretim tesisinde gerçekleştirdiği incelemeyle sürdüren Vali Elban, firma yetkililerine hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor