VALİ ELBAN: DEMİRSPOR BU SENE SÜPER LİG’E ÇIKACAK

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Demirspor kulübünü ziyaretti. Elban ziyarette kulübün ikinci başkanı Remzi Kar tarafından karşılandı Vali Elban’a ‘01’Demirspor forması hediye edildi. Remzi Kar ile bir süre sohbet eden Vali Elban, antrenmanı da izledikten sonra futbolcularla bir araya gelerek tekink heyet ve futbolculara elleriyle tatlı yedirdi.

Ligin ikinci yarısında Adana Demirspor’a başarılar dileyen Vali Elban, “Takımda özellikle Mehmet Akyüz’ü takip ediyorum. Türkiye’nin neresine gidersem ideyim Adana Demirspor’dan bahsedildiğini duyuyorum. Bu sene inşallah Adana Demirspor play-off’a kalmadan Süper Lig’e yükselir” dedi.

Remzi Kar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Hedefimiz başkanımız Murat Sancak’ın önderliğinde Adana Demirspor’u Süper lig’e çıkarmaktır. Tüm taraftarlarımızı ve kamuoyunu başkanımız Murat Sancak’a destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu. Teknik Direktör ve futbolcular da Vali Elban’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirteerek, “Bursaspor maçı öncesi valimizin bizi ziyaret edip moral vermesi bizi oldukça motive etti. Biz de valimiz Süleyman Elban’a bu sene Süper Lig’e direk çıkacağımız konusunda söz verdik. İnşallah sezon sonunda bu sözümüzü yerine getirir va valimiz de burada olduğu zaman şampiyonluk kupasını ona veririz” diye konuştular.

Adana Demirspor’un bugün saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacağı Bursaspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Ferdi Karadoruk yapacka. Onur Özütoprak Mavi-Lacivertli takımın daha önce 12 maçını yönetirken, Adana Demirspor bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Mavi-Lacivertli takımın geçen sezon Menemenspor ile karşılaştığı ve 1-0 mağlup olduğu maçı yöneten Onur Özütoprak verdiği ve vermediği kararlarla maçın önüne geçmişti.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor