Vali Elban, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi

Türkiye Binicilik Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ADASK Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, 27-28 Şubat 2021 tarihlerinde kentimizde gerçekleştiriliyor.

Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenen yarışmalara; 5 ilden toplam 45 binici (sporcu), 52 at, 12 antrenör, 4 hakem ile 1 federasyon temsilcisi katılacak. 7 yaş ile 50 yaş arasındaki sporcuların katılım gösterdiği yarışmaya ilimizden 2 sporcu katılacak.

Vali Süleyman Elban’ın izlediği “ADASK Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana Valilik Kupası” yarışmasına; yıldız biniciler 4-5 yaş hariç her yaş atla, genç-genç yetişkin-yetişkin biniciler 4 yaş hariç her yaş atla, yetişkin pro biniciler ise 5-6 yaş atla katıldı.

115 cm yükseklikte; Deniz Gel “Lorina” adlı atla birinci, Ferhat Turgut “Rose 07”adlı atla ikinci, Viktor Dilyanov Evtimov “Richie Rich” adlı atla üçüncü, Ferhat Turgut “Bozo 03” adlı atla dördüncü, Arda Özderin ise “Leander Ac Z” adlı atla beşinci oldu.

Yarışmanın sonunda düzenlenen ödül töreninde Vali Elban, birinci olan ve dereceye giren sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor