Vücutçular Karalar’dan destek bekliyor

Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü; milli takıma sporcu kazandırmaya devam ediyor.
3-8 Eylül 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Milli Takım Seçmelerine 4 sporcuyla katılan Atletic Conan’da Adem Keser ve Vedat Çelik kürsüye çıktı.
Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler; kendi imkanlarıyla katıldıkları şampiyonada başarılı olan sporcularını kutladı. Söyler; uzun ve yorucu bir çalışma döneminin ardından kürsüye çıkan Adem Keser ve Vedat Çelik’in; Ekim ayında Dubai’de yapılacak olan Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda milli formayı giyeceklerini söyledi.
Uluslararası Hakem ve Antrenör Nihat Söyler; “Vücut Geliştirme ve Fitness zor, çok emek isteyen ve maliyetli spor dalları arasındadır. Yoğun tempoya dayalı bu spor dalında yıllarca Adana’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Sayısız sporcuyu milli takıma kazandırdık. Emeklerimizin karşılığını sporcularımızın başarısıyla almak bizi mutlu ediyor” dedi.
Söyler; “Vücut Geliştirme ve Fitness’de 1985 yılından bu yana faaliyette olan Atletic Conan Spor Kulübü olarak önemli başarılara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Kısıtlı imkanlarla, sporcularımızın özverileri sayesinde, zaman zaman da yerel yönetimlerin desteğiyle katıldığımız şampiyonalarda başarılı sonuçlar elde ettik” diye konuştu.
‘KARALAR’DAN DESTEK BEKLİYORUZ’
Deneyimli antrenör Söyler, “Sporu seven ve sporcunun yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın desteğini bekliyoruz. Her iki sporcumuzun da Ekim ayında yapılacak şampiyonaya arzulanan şekilde hazır olabilmesi için beslenme başta olmak üzere ulaşım konusunda da desteğe ihtiyacı bulunmaktadır. Sayın Başkanımızın Adana’mızı ve Ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olan bu iki
sporcumuza sahip çıkacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor