YALNIZ DEĞİLSİN BİZ VARIZ

(HABER MERKEZİ)-23 Kasım ve 24 Kasım’da kadına yönelik şiddete karşı buluşuyoruz.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Oya Tekin 23 ve 24 Kasım’da Adana’da yapılması planlanan etkinliklerle ilgili açıklamada bulundu.
Tekin; “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında CHP Adana İl Başkanlığı ve CHP İl Kadın Kolları olarak bir dizi etkinlik ğerçekleştirilecektir” dedi.
İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Oya Tekin; “CHP Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gülizar Biçer Karaca ile Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Alanında Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Özlem Yener Çakmut’un konuşmacı olarak katılacağı “Kadının İnsan Hakları ve Öz Savunma” başlıklı paneli 23 Kasım 2021 Salı, saat: 17.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirileceğini belirtti.
Tekin; 24 Kasım 2021 Çarşamba, saat: 17.30’da Seyhan Oteli Güney Balo Salonunda Eşik Platform Gönüllüsü, Feminist Hak savunucusu Berrin Sönmez’in gerçekleştireceği “Şiddetsiz Bir Toplum Mümkün” başlıklı panele de katılım çağrısı yaptı.
CHP Adana İl kadın Kolları Başkanı Avukat Oya Tekin panel öncesi CHP Denizli Milletvekili ve CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gülizar Biçer Karaca ile yapacağı ziyaretleri de paylaştı.
23 Kasım 2021 Salı Programı
08:00 Kozan hareket
09:30 Kozan cezaevi-Gülten Efeoğulları ziyaret
11:00 Kozan İlçe Merkezinde bulunan Adnan Menderes Parkında  Basın açıklaması
12:30 Adana il başkanlığı
13:30 Çilem doğan ev ziyareti
14:30 Tuba Dursun ev Ziyareti
15:30 H.Ö ev ziyareti
17:00 Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu Panel
 Kadının İnsan Hakları, Şiddet ve Öz Savunmayı konuşuyoruz.
Biliyoruz ve inanıyoruz ki “Şiddetsiz Bir Toplum Mümkün”…
Sizleri de aramıza, dayanışmamızı ve mücadelemizi büyütmeye bekliyoruz.
Saygılarımla.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor