Yarın topbaşı yapıyorlar

Adana Demirspor Belek’te, Adanaspor da kulüp tesislerinde yarın toplanarak ikinci yarı için kamp çalışmalarına başlayacak.

TFF 1. Lig’de ilk yarının bitmesiyle birlikte takımlara verilen izinler yarın sona eriyor. Birçok kulüp gibi Adana temsilcileri de yarın kampa girecek. İkinci yarı  öncesi iddialı bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Mavi lacivertli takımda anlaşılan oyuncuların isimleri açıklanmadı. Ama direk Başkan Murat Sancak, en az 6,7 oyuncu alınacağını ve kaliteli isimler olduğunu söyledi.

YENİLER DE KAMPA KATILACAK

Adana Demirspor yarın Belek’te toplanacak. Yeni transferlerin de kampa katılacağı ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtiliyor. Bu arada transfer döneminin sonuna kadar Adana Demirspor’da hareketli saatlerin yaşanacağına kesin gözle bakılıyor. Zira Mavi lacivertli takımın Başkanı Murat Sancak,  Süper Lig’e çıkmak için hiçbir fedakarlıktan kaçılmayacağını belirtiyor.

KAPLAN TESİSLERDE TOPLANACAK

Sezona kötü başlayıp Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’la geçici bir başarı yakalayan ancak son haftalarda yine başarısız sonuçlar alarak taraftarlarını üzen  Turuncu beyazlı ekip de, yarın kendi tesislerinde toplanacak. Özellikle sakat ve cezalı oyunculardan dolayı ilk yarıda kadro sıkıntısı yaşanan Adanaspor’da, bu sorunun çözümlenmesi için alternatifli bir kadro oluşturulacağı belirtiliyor.

EKSİK BÖLGELER TAMAMLANACAK

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, adet yerini bulsun diye oyuncu almayacaklarını eksik bölgelerini tamamlamak ve takıma katkı koymasını istedikleri futbolcuları renklerine bağlayacaklarını duyurdu. İlk yarıda bazı maçlarda mevkisi dışında oyunculardan faydalandıklarını hatırlatan Demirbakan,ilk olarak bu tür eksiklikleri kapatacak transfer yapılacağını kaydetti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor